0416-283405
08.00 - 20.00 (Ma. - Do.)
08.00 - 17.00 (Vr.)
 
Losgestort gratis levering
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

Betaalwijzen op Grind-split.nl

Wij bieden u 5 betaalwijzen aan waarmee u uw bestelling kunt betalen:

  • ⇒ iDEAL
  • ⇒ Vooraf overschrijven per bank  
  • ⇒ Contant aan de chauffeur (+€7,50)
  • ⇒ Paypal
  • ⇒ Creditcard

iDEAL

ideal

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van Uw eigen bank. Kies in het bestelmenu de betaalmethode iDEAL, kies de juiste bank en plaats de bestelling. U wordt dan direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. De betaling is bij ons per direct ontvangen, ideaal dus voor bestellingen die z.s.m. geleverd dienen te worden (voor meer info gaat u naar de website van iDEAL).

Vooraf overschrijven: 

overschrijving

U betaalt het verschuldigde bedrag van te voren per bank. Afhankelijk van Uw bank kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling op onze Rabobank-rekening is bijgeschreven. Onze rekeninggegevens: IBAN NL59RABO0115001611 t.n.v. Kranendonk B.V. Vermeld altijd Uw bestelnummer voor een correcte en snelle verwerking van Uw betaling!

contant

Contant aan de chauffeur:

U betaalt bij de aflevering contant aan de chauffeur in contant geld. Let op, U kunt niet pinnen! Voor contante betalingen rekenen wij € 7,50 rembourskosten. 

Paypal

paypal

Met Paypal kunt u in slechts enkele klikken een betaling voldoen. U wordt na plaatsen van de bestelling doorverwezen naar Paypal, alwaar u inlog op uw Paypal-account. U kunt dan betalen vanaf uw Paypalrekening, maar ook zonder Paypalrekening kunt u gebruik maken van Paypal. U kunt namelijk bijv. uw creditcardgegevens in uw Paypalaccount invoeren en hiermee direct betalen. U hoeft dan enkel de (in Paypal opgeslagen) creditcardgegevens aan te klikken, waarna de betaling voldaan is! Handig is ook dat de betaling direct verwerkt wordt, zodat de levering direct ingepland kan worden. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan betaling met Paypal (ook het gebruik van Paypal zelf is voor u als klant kosteloos).

Creditcard

U kunt ook veilig betalen met uw creditcard. U kiest dan in het bestelmenu uw kaartmaatschappij, VISA, Mastercard of Maestro, en vervolgens drukt u op "Uw bestelling plaatsen" (nadat u alles compleet heeft ingevuld). U wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw kaartmaatschappij, dit loopt via onze betaalprovider Ingenico Payments. U vult uw creditcardgegevens in en bevestigt de betaling. Doorgaans volgt er dan nog een tweede stap waarbij u zichzelf moet identificeren, dit is afhankelijk van uw kaartmaatschappij en uw bank hoe dit vormgegeven wordt. Dit kan een persoonlijke code zijn (deze heeft u normaliter reeds in bezit) of identificatie met PIN-code. Dit is ter preventie van fraude en voorkomt misbruik van uw kaartgegevens als klant. U kunt hierover altijd met uw bank contact opnemen, zij kunnen u hier altijd verder mee gelpen. Heeft u andere vragen over of komt u er niet uit online bel of mail ons gerust! 
Normaliter is de betaling direct bij ons ontvangen.

3d secure

Vragen over onze betaalwijzen?