0416-283405
08.00 - 18.00 (Ma. - Do.)
08.00 - 17.00 (Vr.)
 
Losgestort gratis levering
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

Betaalwijzen op Grind-split.nl

U kunt op 4 wijzen betalen:

  • ⇒ iDEAL
  • ⇒ Vooraf overschrijven per bank  
  • ⇒ Contant aan de chauffeur (+€7,50)
  • ⇒ Paypal

iDEAL

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van Uw eigen bank. De betaling is bij ons per direct ontvangen, ideaal dus voor bestellingen die z.s.m. geleverd dienen te worden (voor meer info gaat u naar de website van iDEAL).

Vooraf overschrijven: 

U betaalt het verschuldigde bedrag van te voren per bank. Afhankelijk van Uw bank kan het tot 2 werkdagen duren voordat de betaling op onze Rabobank-rekening is bijgeschreven. Onze rekeninggegevens: IBAN NL59RABO0115001611 t.n.v. Kranendonk B.V. Vermeld altijd Uw bestelnummer voor een correcte en snelle verwerking van Uw betaling!

Contant aan de chauffeur:

U betaalt contant aan de chauffeur in contant geld. Let op, U kunt niet pinnen! Voor contante betalingen rekenen wij € 7,50 rembourskosten. 

Paypal

Met Paypal kunt u in slechts enkele klikken een betaling voldoen. U wordt na plaatsen van de bestelling doorverwezen naar Paypal, alwaar u inlog op uw Paypal-account. U kunt dan betalen vanaf uw Paypalrekening, maar ook zonder Paypalrekening kunt u gebruik maken van Paypal. U kunt namelijk bijv. uw creditcardgegevens in uw Paypalaccount invoeren en hiermee direct betalen. U hoeft dan enkel de (in Paypal opgeslagen) creditcardgegevens aan te klikken, waarna de betaling voldaan is! Handig is ook dat de betaling direct verwerkt wordt, zodat de levering direct ingepland kan worden. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan betaling met Paypal (ook het gebruik van Paypal zelf is voor u als klant kosteloos).

 

Vragen over onze betaalwijzen?