• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Datas

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
 • 21 sep. 2017 Geplaatst in Grind kopen
  Een vraag die ons vaak wordt gesteld is: moet ik fijn grind of juist grof grind nemen voor mijn toepassing? Het gaat dan vaak om een siertuin of oprit aanleggen, maar ook om drainageputten, dakterrassen, halfverhardingen...bij vrijwel alle toepassingen die er te maken zijn met grind of split. Bij de ene toepassing is fijn grind het gewezen formaat, maar soms juist weer niet! En wat is fijn, en wat verstaan we onder grof grind? Een beknopte, maar heldere uitleg waarmee u uw keuze snel kunt maken.
  Lees meer
 • 7 aug. 2017 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Bestrating én grind of split combineren in uw tuin? Deze twee natuurproducten passen altijd goed bij elkaar en maken samen een mooi geheel. Hier ziet u hoe!
  Lees meer
 • 5 jul. 2017 Geplaatst in Nieuws
  De zomervakantie, en daarmee ook de bouwvak, staat weer voor de deur. Voor onze open deur dan, want Grind-split.nl blijft de hele zomerperiode gewoon open en leveringen kunnen vrijwel altijd doorgaan zoals altijd!
  Lees meer
 • 6 apr. 2017 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Een tuinpad aanleggen met grind of dolomiet (halfverharding) is niet alleen voordelig maar ook heel erg handig. Wilt u een wandelpad in uw tuin aanleggen dan kunt u met grind en dolomiet alle kanten op. Een grindpad kunt u makkelijk in elke gewenste bocht en breedte leggen naar uw voorkeur. Ook is het verwerken van grind of dolomiet een stuk sneller dan het leggen van tegels.
  Lees meer
 • 7 mrt. 2017 Geplaatst in Inspiratie
  Een stadstuin met grind is makkelijk te creëren en geeft al snel de sfeer die u voor ogen heeft. De stadstuin wordt vaak gezien als een kleine patio met veel grijs en weinig tuingevoel. Veel tegels en muren zijn een bekend beeld voor de achtertuinen in de stad. Terwijl een stadstuin vaak door zijn afmeting juist makkelijk aan te kleden is maar hoe doet u dit? In onze blog over de stadstuin leest u hoe u gemakkelijk een sfeervolle tuin creëert.
  Lees meer
 • 31 jan. 2017 Geplaatst in Inspiratie
  Een nieuw tuinjaar is weer van start gegaan met leuke nieuwe tuintrends. Welke nieuwe trendtuinen er dit jaar zijn kunt u lezen in onze blog. 2017 wordt vooral het jaar van genieten, genieten van uw tuin en van uw vrije tijd. Zo mag uw tuin er dit jaar warm, puur en groen uitzien.
  Lees meer
 • 17 jan. 2017 Geplaatst in Nieuws
  Het team van Grind-split.nl wenst iedereen een mooi en schitterend 2017 met veel tuinplezier. Ook dit jaar zijn wij er weer voor u en uw tuin. Op onze webshop vindt u ook dit jaar weer leuke inspirerende blogs, handige tips en niet te vergeten de mooiste grind en split soorten. Om het jaar goed te starten presenteren wij u al twee nieuwe producten, Beach Pebbles zwart en Baltic blend grind!
  Lees meer
 • 28 nov. 2016 Geplaatst in Nieuws
  Nieuwe verpakkingen in een kleiner formaat. Vanaf nu kunt u op onze webshop ook verpakkingen vanaf 250 kilo grind of split bestellen. Zo hoeft u niet direct grote hoeveelheden aan te schaffen en kunt u uw tuin in uw eigen tempo uitbreiden of aanvullen met het mooiste grind of split in combinatie met het tevens bij ons te verkrijgen worteldoek en splitplaten.
  Lees meer
 • 8 nov. 2016 Geplaatst in Inspiratie
  Stapstenen, ook wel staptegels genoemd, zijn een goed product voor in de Nederlandse grindtuin. Wilt u weten waarom deze toepassing goed aansluit bij úw tuin?
  Lees meer
 • 29 aug. 2016 Geplaatst in Nieuws
  Als kantopsluiting zijn betonnen opsluitbanden het meest bekend, maar heeft u wel eens gedacht aan kantopsluiting van metaal? Lekker lichtgewicht (scheelt een hoop gesjouw), te buigen in allerlei vormen, en snel te plaatsen: het perfecte alternatief voor betonnen opsluitbanden dus!
  Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 54 in totaal

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team