Ga direct naar hoofd-inhoud »

webshop keurmerk

Canadian slate

Canadian slate is een platte leisteensoort die door zijn prachtige kleur en natuurlijke structuur steeds meer wordt gebruikt in de moderne tuin en designtuin. Grind-split.nl verkoopt Canadian slate in de kleuren zwart (donker grijs), paars en groen. Bij aankoop van Canadian slate raden wij U aan te letten op de kwaliteit van de steen. Omdat er meerdere groeven zijn voor de zwarte slate kan de kwaliteit nogal variëren (er zijn soorten die zeer makkelijk breken). Onze Canadian slate is van zeer hoge kwaliteit en breekt dus niet gemakkelijk!

Bestelling en levering van Canadian slate

Canadian slate is verkrijgbaar in: een midibag van 700liter, een bigbag Canadian slate van 1000 liter (1 m3) of losgestort Canadian slate (vanaf 10 ton). Hieronder bestelt u de Canadian slate zwart, voor de andere kleuren gaat u naar Canadian slate groen en Canadian slate paars. Levering van midibags en bigbags vindt plaats met een stenentrailer met een kraantje erop, zodat de bags geplaatst worden waar u wenst.

 1. Canadian slate zwart 30/60

  Canadian slate zwart -- 700KG Minibag 0,5m3
  € 116,00

 2. Canadian slate zwart 30/60

  Canadian slate zwart -- 1000KG Midibag 0,7m3

 3. Canadian slate zwart 30/60 (droog)

  Canadian slate zwart -- 1400KG Bigbag 1m3

 4. Canadian slate zwart 15-30mm

  Canadian Slate zwart losgestort

  Al vanaf: € 1.309,99

 1. Canadian slate zwart 60/180 droog

  Canadian Slate breuksteen -- 1400KG Bigbag 1m3


« Terug naar het assortiment grind & split

Canadian slate: toepassingen

Onze zwarte, groene en paarse leisteen split hebben eindeloze mogelijkheden. Niet alleen als bodembedekking in de siertuin, maar ook als split op looppaden etc. is Canadian slate geschikt. Met de leisteen split geeft U Uw tuin een mooie natuurlijke uitstraling. Wilt U de split op Uw oprit of parking toepassen, gebruikt U dan de kleine maat (max. 30mm). Voor extra stevigheid en ter voorkoming van evt. vergruizing (leisteen breekt iets makkelijker dan andere splitten) kunt U Easygravel® grindplaten eronder leggen. Zo wordt de druk verdeeld.