Ga direct naar hoofd-inhoud »

webshop keurmerk

Moräne grind

Moräne grind is de benaming voor een ronde grind, afkomstig uit de Zuid-Duitse Bovenrijn en Donau. Moräne grind is niet afkomstig is uit één grindgroeve, maar kan uit meer dan 20 groeven komen. Moräne grind is een mooie, bonte kleurenmengeling van voornamelijk grijze, witte en bruine tinten. Moräne grind wordt via de Rijn met schepen aangevoerd naar Nederland en Belgie. Vanaf diverse depots in Nederland en België distribueren we Moräne grind losgestort en in bigbags / midibags. Zoekt U een minder bonte grind, kijkt U dan eens bij Wit grind of Castle grind.

Moräne grind: bestelling en levering

Voor de kleinere hoeveelheden verpakken we de bonte grind in een bigbag Moräne grind (1000 liter) of midibag (700 liter). Vanaf 10 ton leveren wij ook losgestort Moräne grind in diverse maten.

 1. Morane grind 8/16

  Moräne grind -- 1000KG Midibag 0,7m3
  € 97,01

 2. Moräne grind 8/16

  Moräne grind -- 1600KG Bigbag 1m3

 3. moräne grind 8/16

  Moräne grind losgestort

  Al vanaf: € 796,00


« Terug naar het assortiment grind & split

Toepassingen met Moräne grind

Moräne grind wordt sinds jaar en dag veel gebruikt als siergrind op de oprit of het boerenerf. Zeker met Grindplaten onder het grind creëert U een prachtige, authentieke en zeer onderhoudsarme oprit of erf. Daarnaast is Moräne grind ook als bodembedekker geschikt of als grind op looppaden etc. Door de ronde vorm is Moräne grind prettig beloopbaar en is het ook zeer geschikt als dakgrind op platte daken, dakterras etc.