Ga direct naar hoofd-inhoud »

webshop keurmerk

Yellow sun split: eigenschappen

Yellow sun is een wit-gele kalksteen soort die erg hard en slijtvast is. Yellow sun split is momenteel de meest populaire en meest gebruikte gele siersplit! Dit komt o.a. door zijn eigenschappen en mooie kleur. Wilt u een meer donkere kleur geel dan kunt U eens bij Dolomiet kijken. 

Bestelling en levering van Yellow sun 

Yellow sun is verkrijgbaar in verschillende formaten en U kunt de split in diverse verpakkingen bestellen: een bigbag Yellow sun split van 1000 liter (1 kubieke meter/m3), een midibag Yellow sun split van 700 liter (0,7 m3) of losgestort Yellow sun split (vanaf 10 ton). De standaardmaat is 8/16mm, maar er zijn ook andere maten leverbaar.

 1. Yellow sun split 16/32

  Yellow sun split -- 1000KG Midibag 0,7m3
  € 109,00

 2. Yellow sun split 16/32

  Yellow sun split -- 1500KG Bigbag 1m3

 3. Yellow sun split 8/16

  Aanbieding: Yellow sun split losgestort

  Al vanaf: € 800,00

 4. Yellow sun breuksteen

  Yellow sun breuksteen losgestort

  Al vanaf: € 1.067,00


« Terug naar het assortiment grind & split

Yellow sun split toepassen

Yellow sun split kan door zijn hardheid zeer goed worden toegepast worden op de oprit en parkeerplaats. Yellow sun split is veel harder dan bijvoorbeeld Ardenner geel en Jaumont split en daardoor beter toepasbaar op oppervlakten die zwaar belast worden. Maar uiteraard wordt de gele split ook zeer veel als siersplit in de tuin gezien (looppaadjes, bodembedekking etc.; denkt U hierbij aan anti-worteldoek eronder)!