• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

7 artikel(en)

 • 21 sep. 2017 Geplaatst in Grind kopen
  Een vraag die ons vaak wordt gesteld is: moet ik fijn grind of juist grof grind nemen voor mijn toepassing? Het gaat dan vaak om een siertuin of oprit aanleggen, maar ook om drainageputten, dakterrassen, halfverhardingen...bij vrijwel alle toepassingen die er te maken zijn met grind of split. Bij de ene toepassing is fijn grind het gewezen formaat, maar soms juist weer niet! En wat is fijn, en wat verstaan we onder grof grind? Een beknopte, maar heldere uitleg waarmee u uw keuze snel kunt maken.
  Lees meer
 • 11 jun. 2014 Geplaatst in Grind kopen
  De kleuren zwart en grijs zijn dé kleuren van dit seizoen. Er wordt bij ons dan ook veel gevraagd naar zwart grind. Grote kans echter dat u niet weet welke soort grind of split u dan moet hebben. Gelukkig zijn er verschillende keuzes qua tint en uitstraling van de steentjes. Twee totaal verschillende voorbeelden: Canadian slate zwart en Basalt split.
  Lees meer
 • 20 jun. 2012 Geplaatst in Grind kopen
  Een bedrijfstuin wordt vaak aangelegd om de ruimte rond het bedrijfsgebouw een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven. Maar U kunt Uw bedrijfstuin ook een persoonlijk karakter geven die bij het bedrijf past. Hierbij is het wel zo praktisch om onderhoudsarme materialen toe te passen. Dit scheelt uiteraard veel onderhoudskosten en tijd. Daarom is grind bij uitstek geschikt voor toepassing in de bedrijfstuin!
  Lees meer
 • 16 mrt. 2012 Geplaatst in Grind kopen
  Het is een veelvoorkomend probleem: U heeft grind in Uw tuin of op de oprit liggen en wilt dit na een aantal jaar aanvullen met nieuw grind. Dan is het niet eenvoudig om weer precies dezelfde soort en maat grind te vinden. Kleuren veranderen door de tijd heen en sommige soorten kunnen behoorlijk op elkaar lijken. Grind-split helpt U graag met enkele tips.
  Lees meer
 • 22 aug. 2011 Geplaatst in Grind kopen
  In de afgelopen weken hebben wij u getracht meer informatie te geven over de verschillende steensoorten en formaten grind. Als U eenmaal weet wat u wilt, kunt u uitrekenen hoeveel u nu eigenlijk nodig heeft. We leggen u door middel van 3 vuistregels uit hoe dit moet.
  Lees meer
 • 10 aug. 2011 Geplaatst in Grind kopen
  Wellicht zult U zich bij het lezen van de titel afvragen of dit punt wel zo belangrijk is. Het type steen is doorgaans niet direct hét kenmerk waarvan de keuze voor een grindsoort afhangt. Nu is dit inderdaad niet van groot belang als u het als siergrind gebruikt. Echter, als U bijvoorbeeld een speciale kleur zoekt of het grind op de oprit wilt gebruiken is het belangrijk om te weten of u bijvoorbeeld marmer of graniet koopt. Want, is de steen die U wenst wel hard genoeg of kan deze gebruikt worden rond de vijver?
  Lees meer
 • 21 jul. 2011 Geplaatst in Grind kopen
  Grind kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. De kans is dus groot dat U niet weet waarop U moet letten bij de aankoop van grind. De redenen om voor een bepaalde kleur of soort grind te kiezen is meestal een zaak van persoonlijke smaak. Maar heeft Uw gewenste grindsoort ook de andere nodige eigenschappen? Blijft het lang mooi, is het hard genoeg? We zullen U proberen te helpen met enkele aandachtspunten. Deze week: de maat.
  Lees meer

7 artikel(en)

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team