• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

 • 21 okt. 2019 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Een rotstuin: een woestijnachtige tuin waarin rotsen en planten met elkaar zijn vergroeid. Mooi, maar hoe doe je dat, een rotstuin maken? En welke stenen en planten horen hierin?
  Lees meer
 • 13 feb. 2018 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Wateroverlast door hoosbuien is een groeiend probleem. En met de trend van veel tegelgebruik van de laatste jaren is het niet veel beter geworden met de waterdoorlaatbaarheid van tuinen. Wat is hier aan te doen, hoe zorg je voor een goede waterhuishouding in de tuin? Lees onze praktische en eenvoudige tips!
  Lees meer
 • 7 aug. 2017 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Bestrating én grind of split combineren in uw tuin? Deze twee natuurproducten passen altijd goed bij elkaar en maken samen een mooi geheel. Hier ziet u hoe!
  Lees meer
 • 6 apr. 2017 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Een tuinpad aanleggen met grind of dolomiet (halfverharding) is niet alleen voordelig maar ook heel erg handig. Wilt u een wandelpad in uw tuin aanleggen dan kunt u met grind en dolomiet alle kanten op. Een grindpad kunt u makkelijk in elke gewenste bocht en breedte leggen naar uw voorkeur. Ook is het verwerken van grind of dolomiet een stuk sneller dan het leggen van tegels.
  Lees meer
 • 7 jun. 2016 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Buiten leven, buiten koken, buiten loungen... de trend van nu is het huiskamergevoel verplaatsen naar buiten. Enkele tuintrends die opvallen rondom het buitenleven zijn het creëren van een buitenkeuken, een overkapping met steenschutting, een open haard en de kleur van uw binnenvloer doortrekken naar buiten door het gebruik van grind of siersplit!  
  Lees meer
 • 3 nov. 2015 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Dat is nog eens een verfrissend idee: Een buitendouche maken van steenkorven met keien erin. Deze familie heeft een mooie tuin aangelegd waarin één element direct opvalt: een mooie buitendouche van witte keien in steenkorven. In combinatie met de andere witte elementen in en rondom huis en tuin maakt deze douche de tuin tot een echt stijlicoon. Voor meer foto's, lees verder!
  Lees meer
 • 25 feb. 2013 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Dat grind veel gebruikt wordt als ballast op allerlei daken en gebouwen is waarschijnlijk niets nieuws voor u. Ballastgrind wordt al sinds jaar en dag gebruikt om daken te bedekken. De redenen zijn duidelijk: Grind is zwaar én waterdoorlatend. Om het lood en de constructie van daken in een goede conditie te houden, is ballastgrind op het dak dus een goede oplossing.  Maar, u moet wel de juiste soort grind hebben, zodat er geen scherpe punten in het lood prikken en lekkage veroorzaken. Wij zetten een aantal opties voor u op een rij met hun voordelen.
  Lees meer
 • 10 jan. 2013 Geplaatst in Toepassingen met grind
  De laatste jaren zien we veel grijs in en rond de tuin. De donkergrijze siersplit en grind soorten zijn zeer populair en ook grijze tegels worden veel gezien. Bent u niet zo van het grijs? Groot gelijk, de Nederlandse tuin kan wel wat kleur gebruiken! Moeilijk? Wij vinden van niet! Met een kleurige, warme siergrind of split creërt u in een handomdraai (of, een paar scheppen..) een fleurige tuin die niet onderdoet voor een mediterraanse! Een paar fleurige tips.
  Lees meer
 • 30 mei 2012 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Zagen we de halfverharding vroeger vooral in kasteeltuinen en openbare parken, de laatste jaren zien we de halfverharding overal opduiken. En niet voor niets, een halfverharding staat zeer sierlijk in vele omgevingen zoals de tuin of op loop- of fietspad. Daarnaast is het relatief voordelig, gemakkelijk aan te leggen en onderhoudsarm.  
  Lees meer
 • 4 mei 2012 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Jeu de boules is de benaming voor diverse spelen die met metalen ballen worden gespeeld, zoals petanque. De laatste jaren is jeu de boules toegenomen in populariteit en er worden dan ook steeds meer nieuwe jeu de boulesbanen aangelegd in Nederland (en België). Voor de aanleg van een jeu de boulesbaan is altijd grind of split nodig. Vandaar deze uitleg met tips waarmee het aanleggen van een (goede!) jeu de boulesbaan een stuk makkelijker wordt!
  Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team