• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

 • 11 dec. 2018 Geplaatst in Inspiratie
  Tuinmetamorfose bij Eigen Huis & Tuin met als thema de natuurlijke, groene wildernistuin. Laat u verrassen door het mooie natuurlijke resultaat met witte grind van AMAGARD!
  Lees meer
 • 7 mrt. 2017 Geplaatst in Inspiratie
  Een stadstuin met grind is makkelijk te creëren en geeft al snel de sfeer die u voor ogen heeft. De stadstuin wordt vaak gezien als een kleine patio met veel grijs en weinig tuingevoel. Veel tegels en muren zijn een bekend beeld voor de achtertuinen in de stad. Terwijl een stadstuin vaak door zijn afmeting juist makkelijk aan te kleden is maar hoe doet u dit? In onze blog over de stadstuin leest u hoe u gemakkelijk een sfeervolle tuin creëert.
  Lees meer
 • 31 jan. 2017 Geplaatst in Inspiratie
  Een nieuw tuinjaar is weer van start gegaan met leuke nieuwe tuintrends. Welke nieuwe trendtuinen er dit jaar zijn kunt u lezen in onze blog. 2017 wordt vooral het jaar van genieten, genieten van uw tuin en van uw vrije tijd. Zo mag uw tuin er dit jaar warm, puur en groen uitzien.
  Lees meer
 • 8 nov. 2016 Geplaatst in Inspiratie
  Stapstenen, ook wel staptegels genoemd, zijn een goed product voor in de Nederlandse grindtuin. Wilt u weten waarom deze toepassing goed aansluit bij úw tuin?
  Lees meer
 • 11 jul. 2016 Geplaatst in Inspiratie
  Is het u al opgevallen om u heen? Na de flinke toename van het aantal steenkorven in het straatbeeld wordt de laatste tijd steeds vaker fijn grind of split toegepast in korven, in plaats van grote breukstenen. Een leuke afwisseling, vinden wij! En ze hebben ook een groot voordeel: door de kleine steentjes kan de schutting zeer smal blijven, wat veel ruimte bespaart! Maar hoe moet dat eigenlijk, zo'n grindschutting maken?  
  Lees meer
 • 23 feb. 2016 Geplaatst in Inspiratie
  De tuintrends van 2016 staan weer voor de deur. Ook dit jaar zijn er weer leuke frisse ideeën voor uw tuin te vinden.De trends geven zich weer als een speelse combinatie tussen strakke lijnen,wilde begroeiingen en kleurrijke taferelen . Of u nu van veel groen houdt of strakke lijnen, er is dit jaar voor ieder wat wils. Weet u al welke trend bij uw wensen aansluit? Gaat u voor de sprookjestuin, hysterische tuin, het lijnenparadijs of de cirkeltuin?    Welke tuin u ook kiest, wij helpen u hier graag op weg met een passend advies voor gebruik van grind of split!
  Lees meer
 • 2 apr. 2015 Geplaatst in Inspiratie
  Na jaren van ongetemde populariteit van strakke, geometrische vormen in de tuin krijgt de natuur in 2015 het weer voor het zeggen. Geen grote oppervlakken met strakke tegels meer en geen vierkante buxus, maar uitbundig bloeiende bloemen en felle kleuren. En ja, weelderig en ongeordend mag ook weer! W
  el wordt weelderigheid nog steeds gecombineerd met ordescheppende elementen als staptegels, strakke meubels o.i.d.

  Gaat u voor de Unexpected Wild tuin, de Eco-Luxe tuin of juist de Happy Life tuin?
  Lees meer
 • 9 dec. 2014 Geplaatst in Inspiratie
  Een kleurloze, eenvoudige achtertuin omtoveren tot een gezellig terras? Dat klinkt als een lastige klus en een hele onderneming. Maar dat valt alles mee, als u het zo aanpakt als dit jonge stel. Betontegels en andere bestrating eruit, Canadian slate erin....een gezellige loungeset erin....en klaar is Kees! Het resultaat is een compleet andere tuin. Lees verder voor foto's van de nieuwe situatie!
  Lees meer
 • 7 okt. 2014 Geplaatst in Inspiratie
  De kleur wit is de laatste tijd steeds meer te zien in de tuin. Denk aan witte tuinmeubelen, buitenschilderijen met wit, witte parasols en accesoires als potten.
  Maar denk ook eens aan witte sierstenen of wit grind als bodembedekking...in steenkorven...of als grindschutting! Op die manier hoeft het wit niet overheersend aanwezig te zijn, maar geeft het wel net een lichte en frisse tint aan je tuin!
  Lees meer
 • 11 mrt. 2014 Geplaatst in Inspiratie
  De lente start goed bij Grind-split.nl! Om het tuinseizoen fris te beginnen hebben wij diverse nieuwe soorten aan ons assortiment toegevoegd! Zo kunnen wij u weer optimaal van dienst zijn met de meest actuele en trendy kleuren en soorten grind en split. Nieuw is bijvoorbeeld de Nordic grey grind!
  Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team