• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

7 artikel(en)

 • 5 jul. 2017 Geplaatst in Nieuws
  De zomervakantie, en daarmee ook de bouwvak, staat weer voor de deur. Voor onze open deur dan, want Grind-split.nl blijft de hele zomerperiode gewoon open en leveringen kunnen vrijwel altijd doorgaan zoals altijd!
  Lees meer
 • 17 jan. 2017 Geplaatst in Nieuws
  Het team van Grind-split.nl wenst iedereen een mooi en schitterend 2017 met veel tuinplezier. Ook dit jaar zijn wij er weer voor u en uw tuin. Op onze webshop vindt u ook dit jaar weer leuke inspirerende blogs, handige tips en niet te vergeten de mooiste grind en split soorten. Om het jaar goed te starten presenteren wij u al twee nieuwe producten, Beach Pebbles zwart en Baltic blend grind!
  Lees meer
 • 28 nov. 2016 Geplaatst in Nieuws
  Nieuwe verpakkingen in een kleiner formaat. Vanaf nu kunt u op onze webshop ook verpakkingen vanaf 250 kilo grind of split bestellen. Zo hoeft u niet direct grote hoeveelheden aan te schaffen en kunt u uw tuin in uw eigen tempo uitbreiden of aanvullen met het mooiste grind of split in combinatie met het tevens bij ons te verkrijgen worteldoek en splitplaten.
  Lees meer
 • 29 aug. 2016 Geplaatst in Nieuws
  Als kantopsluiting zijn betonnen opsluitbanden het meest bekend, maar heeft u wel eens gedacht aan kantopsluiting van metaal? Lekker lichtgewicht (scheelt een hoop gesjouw), te buigen in allerlei vormen, en snel te plaatsen: het perfecte alternatief voor betonnen opsluitbanden dus!
  Lees meer
 • 5 jan. 2016 Geplaatst in Nieuws
  2016 is van start gegaan. En hoe kunnen we het nieuwe jaar beter beginnen dan met een mooie kortingsactie? In de maand januari krijgt u op het hele assortiment grind, split en breuksteen 5% korting! Daarnaast introduceren wij traditiegetrouw weer enkele prachtige nieuwe soorten!
  Lees meer
 • 30 dec. 2013 Geplaatst in Nieuws
  Aan het einde van dit jaar willen wij u hartelijk bedanken voor het bezoeken van onze online winkel. Voor het nieuwe jaar wensen wij u alle goeds toe en spreken de wens uit dat het een schitterend 2014 mag worden! Ook in het nieuwe jaar willen wij u weer graag van dienst zijn en garanderen u zoals altijd een perfecte service, een snelle levering en zeer scherpe prijzen!
  Lees meer
 • 30 sep. 2013 Geplaatst in Nieuws
  Wat een plaatje was het. Het Wit Grind van Grind-split.nl mocht fungeren in de jubileumuitzending van Eigen Huis & Tuin wegens het 20-jarig bestaan. De bekende boerderij van Eigen Huis & Tuin was nodig aan een opknapbeurt toe en in dat kader mocht uiteraard de voortuin niet ontbreken.
  Lees meer

7 artikel(en)

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team