• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Tuintrends 2016: Kleur mag weer!

23 feb. 2016

De tuintrends van 2016 staan weer voor de deur. Ook dit jaar zijn er weer leuke frisse ideeën voor uw tuin te vinden. De trends geven zich weer als een speelse combinatie tussen strakke lijnen, wilde begroeiingen en kleurrijke taferelen . Of u nu van veel groen houdt of strakke lijnen, er is dit jaar voor ieder wat wils.

  • De sprookjestuin

Om even lekker weg te dromen over wat er in 2016 allemaal op uw pad gaat komen hoeft u niet ver te gaan.De sprookjestuin, de naam zegt het eigenlijk al, kenmerkt zich door de sprookjesachtige sfeer. De sfeer die gecreëerd wordt door een speels mini-bos van coniferen en prachtige lentebloemen als aantrekkingskracht voor vlinders.

De kleuren die aansluiten bij de sprookjestuin kunnen variëren van donkergroen, donkerrood, paars, roze, blauw, lila tot fris groen. Aan welke soorten grind/split mag je dan denken: Mediteranee split, Rosa Milano grind, Cappuccino split, Canadian Slate groen, Canadian Slate paars of de ronde vormen van Flat Pebbles groen en Flat Pebbles paars. Wilt u een zachtere kleur gebruiken dan kunt u eens uw oog laten vallen op Flamingo split.

sprookjestuin
hysterische tuin
  • De hysterische tuin

Kijkt u al maanden uit naar de warme dagen en bent u toe aan een gezellige tuin vol vrolijke elementen? Dan is de hysterische tuin met veel kleurrijke contrasten echt iets voor u. De groene beplanting met kleurrijke bloemen, het sierlijke grind en de aankleding in knalkleuren geven u de juiste boost zodat u dit jaar optimaal kunt genieten van uw tuin.

 

De kleuren die aansluiten bij de hysterische tuin kunnen variëren van paars, roze, blauw, lila en fris groen. Soorten grind/split die hierbij aansluiten zijn: Crystal White split, Yellow sun split, Flat Pebbles paars, Canadian Slate paars, Rosso Verona split.

  • Het lijnenparadijs

Vindt u een overload van kleurrijke elementen leuk bij uw buren maar geeft u zelf de voorkeur aan een rustigere tuin?Dan is het lijnenparadijs een leuke trend van het jaar 2016. Het lijnenparadijs is een samenspel van geometrische vormen en verhoudingen. Hierbij kunt u denken aan strakke vierkante terrassen met grote ronde potten. Ook het gebruik van primaire kleuren staat centraal, door het contrast zwart en wit valt het lijnenspel extra op.

 

De soorten grind/split die goed aansluiten bij de tuinen van het lijnenparadijs zijn: Panda grind en Panda split, Zebra split en Zebra grind sluiten hier ook goed op aan. (Wilt u een rustiger zicht dan kunt u kiezen voor een egaal wit grind/split: Crystal white split, Crystal white grind. Of egaal zwart: Canadian slate zwart, Flat pebbles zwart, Basalt split antraciet/zwart en Nero ebano grind).

lijnenparadijs
cirkeltuin
  • De cirkeltuin

De cirkeltuin voelt als een eenheid, de tuin straalt warmte en harmonie uit. De aanleg, de bladeren van de beplanting en de accessoires hebben allemaal ronde elementen. De eenheid vormt zich door het gebruik van planten die op elkaar lijken. Het is een tuin die niet alleen u omarmt maar ook vogels, honingbijen en vlinders genieten van deze omgeving. De kleuren wit en groen zijn de hoofdkleuren voor de cirkeltuin, deze kleuren worden aangevuld met roodbruine nuances. Door de combinatie van cirkelvormige elementen en het kleurgebruik straalt je tuin al snel zuidelijke sferen uit.

Welke soorten grind/ split sluiten goed aan bij de cirkeltuin: Een ronde grindsoort sluit perfect aan bij een cirkeltuin, hierbij kunt u denken aan: Baskisch rood grind, Wit grind en Carrara grind. Wilt u net iets anders, dan is Canadian slate groen een leuk alternatief.

Heeft u een specifieke vraag voor advies? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag verder om uw droomtuin te verwezenlijken.

Of neem direct een kijkje in ons totaalassortiment grind en split

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team