• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist
 • 6 apr. 2017 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Een tuinpad aanleggen met grind of dolomiet (halfverharding) is niet alleen voordelig maar ook heel erg handig. Wilt u een wandelpad in uw tuin aanleggen dan kunt u met grind en dolomiet alle kanten op. Een grindpad kunt u makkelijk in elke gewenste bocht en breedte leggen naar uw voorkeur. Ook is het verwerken van grind of dolomiet een stuk sneller dan het leggen van tegels.
  Lees meer
 • 7 mrt. 2017 Geplaatst in Inspiratie
  Een stadstuin met grind is makkelijk te creëren en geeft al snel de sfeer die u voor ogen heeft. De stadstuin wordt vaak gezien als een kleine patio met veel grijs en weinig tuingevoel. Veel tegels en muren zijn een bekend beeld voor de achtertuinen in de stad. Terwijl een stadstuin vaak door zijn afmeting juist makkelijk aan te kleden is maar hoe doet u dit? In onze blog over de stadstuin leest u hoe u gemakkelijk een sfeervolle tuin creëert.
  Lees meer
 • 31 jan. 2017 Geplaatst in Inspiratie
  Een nieuw tuinjaar is weer van start gegaan met leuke nieuwe tuintrends. Welke nieuwe trendtuinen er dit jaar zijn kunt u lezen in onze blog. 2017 wordt vooral het jaar van genieten, genieten van uw tuin en van uw vrije tijd. Zo mag uw tuin er dit jaar warm, puur en groen uitzien.
  Lees meer
 • 17 jan. 2017 Geplaatst in Nieuws
  Het team van Grind-split.nl wenst iedereen een mooi en schitterend 2017 met veel tuinplezier. Ook dit jaar zijn wij er weer voor u en uw tuin. Op onze webshop vindt u ook dit jaar weer leuke inspirerende blogs, handige tips en niet te vergeten de mooiste grind en split soorten. Om het jaar goed te starten presenteren wij u al twee nieuwe producten, Beach Pebbles zwart en Baltic blend grind!
  Lees meer
 • 28 nov. 2016 Geplaatst in Nieuws
  Nieuwe verpakkingen in een kleiner formaat. Vanaf nu kunt u op onze webshop ook verpakkingen vanaf 250 kilo grind of split bestellen. Zo hoeft u niet direct grote hoeveelheden aan te schaffen en kunt u uw tuin in uw eigen tempo uitbreiden of aanvullen met het mooiste grind of split in combinatie met het tevens bij ons te verkrijgen worteldoek en splitplaten.
  Lees meer
 • 8 nov. 2016 Geplaatst in Inspiratie
  Stapstenen, ook wel staptegels genoemd, zijn een goed product voor in de Nederlandse grindtuin. Wilt u weten waarom deze toepassing goed aansluit bij úw tuin?
  Lees meer
 • 29 aug. 2016 Geplaatst in Nieuws
  Als kantopsluiting zijn betonnen opsluitbanden het meest bekend, maar heeft u wel eens gedacht aan kantopsluiting van metaal? Lekker lichtgewicht (scheelt een hoop gesjouw), te buigen in allerlei vormen, en snel te plaatsen: het perfecte alternatief voor betonnen opsluitbanden dus!
  Lees meer
 • 11 jul. 2016 Geplaatst in Inspiratie
  Is het u al opgevallen om u heen? Na de flinke toename van het aantal steenkorven in het straatbeeld wordt de laatste tijd steeds vaker fijn grind of split toegepast in korven, in plaats van grote breukstenen. Een leuke afwisseling, vinden wij! En ze hebben ook een groot voordeel: door de kleine steentjes kan de schutting zeer smal blijven, wat veel ruimte bespaart! Maar hoe moet dat eigenlijk, zo'n grindschutting maken?  
  Lees meer
 • 7 jun. 2016 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Buiten leven, buiten koken, buiten loungen... de trend van nu is het huiskamergevoel verplaatsen naar buiten. Enkele tuintrends die opvallen rondom het buitenleven zijn het creëren van een buitenkeuken, een overkapping met steenschutting, een open haard en de kleur van uw binnenvloer doortrekken naar buiten door het gebruik van grind of siersplit!  
  Lees meer
 • 23 feb. 2016 Geplaatst in Inspiratie
  De tuintrends van 2016 staan weer voor de deur. Ook dit jaar zijn er weer leuke frisse ideeën voor uw tuin te vinden.De trends geven zich weer als een speelse combinatie tussen strakke lijnen,wilde begroeiingen en kleurrijke taferelen . Of u nu van veel groen houdt of strakke lijnen, er is dit jaar voor ieder wat wils. Weet u al welke trend bij uw wensen aansluit? Gaat u voor de sprookjestuin, hysterische tuin, het lijnenparadijs of de cirkeltuin?    Welke tuin u ook kiest, wij helpen u hier graag op weg met een passend advies voor gebruik van grind of split!
  Lees meer

Artikelen 11 tot 20 van 61 in totaal

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team