• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist
 • 3 nov. 2015 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Dat is nog eens een verfrissend idee: Een buitendouche maken van steenkorven met keien erin. Deze familie heeft een mooie tuin aangelegd waarin één element direct opvalt: een mooie buitendouche van witte keien in steenkorven. In combinatie met de andere witte elementen in en rondom huis en tuin maakt deze douche de tuin tot een echt stijlicoon. Voor meer foto's, lees verder!
  Lees meer
 • 2 apr. 2015 Geplaatst in Inspiratie
  Na jaren van ongetemde populariteit van strakke, geometrische vormen in de tuin krijgt de natuur in 2015 het weer voor het zeggen. Geen grote oppervlakken met strakke tegels meer en geen vierkante buxus, maar uitbundig bloeiende bloemen en felle kleuren. En ja, weelderig en ongeordend mag ook weer! W
  el wordt weelderigheid nog steeds gecombineerd met ordescheppende elementen als staptegels, strakke meubels o.i.d.

  Gaat u voor de Unexpected Wild tuin, de Eco-Luxe tuin of juist de Happy Life tuin?
  Lees meer
 • 9 dec. 2014 Geplaatst in Inspiratie
  Een kleurloze, eenvoudige achtertuin omtoveren tot een gezellig terras? Dat klinkt als een lastige klus en een hele onderneming. Maar dat valt alles mee, als u het zo aanpakt als dit jonge stel. Betontegels en andere bestrating eruit, Canadian slate erin....een gezellige loungeset erin....en klaar is Kees! Het resultaat is een compleet andere tuin. Lees verder voor foto's van de nieuwe situatie!
  Lees meer
 • 7 okt. 2014 Geplaatst in Inspiratie
  De kleur wit is de laatste tijd steeds meer te zien in de tuin. Denk aan witte tuinmeubelen, buitenschilderijen met wit, witte parasols en accesoires als potten.
  Maar denk ook eens aan witte sierstenen of wit grind als bodembedekking...in steenkorven...of als grindschutting! Op die manier hoeft het wit niet overheersend aanwezig te zijn, maar geeft het wel net een lichte en frisse tint aan je tuin!
  Lees meer
 • 11 jun. 2014 Geplaatst in Grind kopen
  De kleuren zwart en grijs zijn dé kleuren van dit seizoen. Er wordt bij ons dan ook veel gevraagd naar zwart grind. Grote kans echter dat u niet weet welke soort grind of split u dan moet hebben. Gelukkig zijn er verschillende keuzes qua tint en uitstraling van de steentjes. Twee totaal verschillende voorbeelden: Canadian slate zwart en Basalt split.
  Lees meer
 • 11 mrt. 2014 Geplaatst in Inspiratie
  De lente start goed bij Grind-split.nl! Om het tuinseizoen fris te beginnen hebben wij diverse nieuwe soorten aan ons assortiment toegevoegd! Zo kunnen wij u weer optimaal van dienst zijn met de meest actuele en trendy kleuren en soorten grind en split. Nieuw is bijvoorbeeld de Nordic grey grind!
  Lees meer
 • 10 feb. 2014 Geplaatst in Inspiratie
  Zoekt u nog inspiratie voor uw tuin? Inspiratie genoeg als we kijken naar de nieuwste tuintrends voor 2014! Als we hier een blik op werpen, wordt al snel duidelijk dat u grofweg 2 kanten op kunt dit jaar: van superstrak en industrieel tot weelderig, zelfs licht verwilderd...Waar u ook voor gaat, wij helpen u hier graag alvast op weg met een passend advies voor gebruik van grind of split!
  Lees meer
 • 30 dec. 2013 Geplaatst in Nieuws
  Aan het einde van dit jaar willen wij u hartelijk bedanken voor het bezoeken van onze online winkel. Voor het nieuwe jaar wensen wij u alle goeds toe en spreken de wens uit dat het een schitterend 2014 mag worden! Ook in het nieuwe jaar willen wij u weer graag van dienst zijn en garanderen u zoals altijd een perfecte service, een snelle levering en zeer scherpe prijzen!
  Lees meer
 • 30 sep. 2013 Geplaatst in Nieuws
  Wat een plaatje was het. Het Wit Grind van Grind-split.nl mocht fungeren in de jubileumuitzending van Eigen Huis & Tuin wegens het 20-jarig bestaan. De bekende boerderij van Eigen Huis & Tuin was nodig aan een opknapbeurt toe en in dat kader mocht uiteraard de voortuin niet ontbreken.
  Lees meer
 • 4 jun. 2013 Geplaatst in Inspiratie
  De steen schutting heeft de laatste paar jaar overduidelijk aan populariteit gewonnen. En niet voor niets: het heeft een vriendelijke, natuurlijke uitstraling en is echt een onderdeel van uw tuin en niet enkel de afrastering. Bovendien is steen in vele diverse kleuren en structuren verkrijgbaar, iets waarin u bij bijv. hout al snel beperkt in bent. Bekijk hier onze suggesties en tips voor een steenschutting of grindschutting!
  Lees meer

Artikelen 21 tot 30 van 60 in totaal

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team