• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist
 • 30 mei 2012 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Zagen we de halfverharding vroeger vooral in kasteeltuinen en openbare parken, de laatste jaren zien we de halfverharding overal opduiken. En niet voor niets, een halfverharding staat zeer sierlijk in vele omgevingen zoals de tuin of op loop- of fietspad. Daarnaast is het relatief voordelig, gemakkelijk aan te leggen en onderhoudsarm.  
  Lees meer
 • 4 mei 2012 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Jeu de boules is de benaming voor diverse spelen die met metalen ballen worden gespeeld, zoals petanque. De laatste jaren is jeu de boules toegenomen in populariteit en er worden dan ook steeds meer nieuwe jeu de boulesbanen aangelegd in Nederland (en België). Voor de aanleg van een jeu de boulesbaan is altijd grind of split nodig. Vandaar deze uitleg met tips waarmee het aanleggen van een (goede!) jeu de boulesbaan een stuk makkelijker wordt!
  Lees meer
 • 5 apr. 2012 Geplaatst in Aanleg van grind
  Onlangs heeft U kunnen lezen hoe U de oprit of parkeerplaats extra stabiliteit geeft door grindplaten te gebruiken. Echter, voor een oprit met grind of grindplaten is ook een goede ondergrond nodig. Immers, als de ondergrond niet egaal of instabiel is zal de oprit alsnog verzakkingen kunnen gaan vertonen. Maar juist over het juiste materiaal voor deze ondergrond krijgen we veel vragen. Is zand afdoende of is menggranulaat noodzakelijk? Nu is er geen eenduidig antwoord op deze vragen. Wel kunnen we U de voor- en nadelen van de verschillende opties uitleggen.
  Lees meer
 • 16 mrt. 2012 Geplaatst in Grind kopen
  Het is een veelvoorkomend probleem: U heeft grind in Uw tuin of op de oprit liggen en wilt dit na een aantal jaar aanvullen met nieuw grind. Dan is het niet eenvoudig om weer precies dezelfde soort en maat grind te vinden. Kleuren veranderen door de tijd heen en sommige soorten kunnen behoorlijk op elkaar lijken. Grind-split helpt U graag met enkele tips.
  Lees meer
 • 8 feb. 2012 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Wellicht is het ook U opgevallen: Grind wordt steeds vaker als bodembedekking in de tuin gezien tussen planten, struiken e.d. En dat is niet voor niets. Grind heeft een aantal handige eigenschappen die het een ideale bodembedekker maken. 
  Lees meer
 • 12 jan. 2012 Geplaatst in Transport & levering van grind
  In andere blogs heeft U kunnen lezen dat grind uit heel Europa en zelfs verder geïmporteerd wordt. Om dit grind bij U in de tuin te krijgen, komt er dan ook heel wat transprt bij kijken. In dit blog leest U meer informatie over de manieren waarop het vervoer van grind plaatsvindt. 
  Lees meer
 • 23 dec. 2011 Geplaatst in Over grind
  Vooral de laatste jaren wordt grind zeer veel gezien op erven en in tuinen. Hoe dit komt? Door de vele voordelen die grind biedt. We noemen er u 10.
  Lees meer
 • 24 nov. 2011 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Wij krijgen vaak de vraag waarom grind vaak op het dak wordt toegepast en welke soort grind dan het beste is. Daarom vandaag een korte uitleg met handige tips voor het aanschaffen van dakgrind.
  Lees meer
 • 7 nov. 2011 Geplaatst in Over grind
  Als u grind wilt gaan kopen komt u waarschijnlijk allerlei namen tegen voor hetzelfde product. Dit komt omdat de meeste groothandels en importeurs een eigen naam aan een product geven. Dit gebeurt om concurrentie tegen te gaan. Lees hier de meest voorkomende namen van alle grind- en splitsoorten, zodat u weet waarnaar u moet zoeken.
  Lees meer
 • 1 nov. 2011 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Schoon, milieuvriendelijk, praktisch en mooi: enkele redenen waarom de zwemvijver de laatste tijd zo populair is. Milieuvriendelijk is de zwemvijver doordat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen als chloor etc. Schoon, praktisch én mooi is de vijver door een doordacht filtersysteem met riet en… lavakorrel.
  Lees meer

Artikelen 41 tot 50 van 60 in totaal

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team