Baskisch rood grind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Baskisch rode keien (rond)
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Baskisch rood grind

Wilt u graag iets bijzonders in uw tuin om kleur mee te creëren? Dan kunnen we u het Baskisch rood grind absoluut aanbevelen. Dit is een siergrind van marmer met een unieke zachtrode kleur en prachtige sierlijke aders in de steen! Met Baskisch rood grind creërt u heel eenvoudig een siertuin met zeer luxe en stijlvolle uitstraling! Ook vindt u in onze webshop de grotere variant: Baskisch rode breuksteen en Baskisch rode keien.

Toepassingen met Baskisch rood grind

Vanwege de zeer ronde vorm een erg prettig beloopbare steen. Erg geschikt dus wanneer u een tuinpad met warme sfeer wilt aanleggen in bijvoorbeeld een Mediterrane tuin. Maar u kunt met het Baskisch rood grind natuurlijk ook warmte aanbrengen in een moderne / strakke tuin. Het is daarnaast een grindsoort met een hoge drukvastheid waardoor ook een oprit en erf van Baskisch rood grind tot de mogelijkheden behoort. Baskisch rood grind is ook een erg mooie en waterdoorlatende bodembedekker in de tuin.

Baskisch rood grind bestellen:

U bestelt het Baskisch rood grind voordelig online, in diverse maten bags. Zoekt u 8 ton of meer Baskisch rood grind? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte, neemt u even contact met ons op! Voordelen van Baskisch rood grind:

  • Unieke zachtrode kleur
  • Luxe, stijlvolle uitstraling
  • Goede drukvastheid

Meest bestelde verpakking Baskisch rood grind

Bigbag Baskisch rood grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering