Baskisch rood split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Baskisch rode breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 150.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Baskisch rood split?

Een uniek product: het Baskisch rood split! Zeer mooi rood van kleur en goed hard, zodat dit siersplit eigenlijk overal toegepast kan worden. Bovendien heeft de steen hier en daar mooie lichte aders, wat een luxe uitstraling geeft aan het Baskisch rood split. Liever een ronde korrel? Kijk dan bij Baskisch rood grind. Dat is de geronde variant van Baskisch rood split. In het kort de voordelen van Baskisch rood split:

  • Unieke rode kleur
  • Stijlvolle uitstraling
  • Goede drukvastheid

Toepassingen met Baskisch rood split

Het harde karakter van Baskisch rood split zorgt ervoor dat deze splitsoort zowel als siersplit toegepast kan worden in de siertuin, maar ook als split op zwaarder belaste opritten en erven. Maak een mediteraans ogende tuin door kleurige planten te gebruiken of geef het geheel juist een moderne look door het Baskisch rood split te combineren met strakke grijze tegels. Het Baskisch rood split voegt een heleboel kleur toe aan de tuin. Ook zeer geschikt dus wanneer u kleur wilt aanbrengen in bijvoorbeeld overwegend grijze tuinen.
Bekijk ook zeker onze andere soorten rood grind & split, waaronder Rosso Verona split en Rouge belge split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen

Video's over de levering