• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Betaalwijzen

Wij bieden u 5 betaalwijzen aan waarmee u uw bestelling kunt betalen:

  • iDEAL
  • Vooraf overschrijven per bank  
  • Contant aan de chauffeur (+ €15,00)
  • Paypal
  • Creditcard

iDEAL

ideal

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Kies in het bestelmenu de betaalmethode iDEAL, kies de juiste bank en plaats de bestelling. U wordt dan direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. De betaling is bij ons per direct ontvangen, ideaal dus voor bestellingen die z.s.m. geleverd dienen te worden.

» Wist u dat u met iDEAL in veel gevallen ook zonder e.dentifier / scanner / digipas kunt betalen? U kunt, zeker mobiel, vaak betalen via de app van uw bank (met behulp van uw pincode), dus ideaal als u onderweg bent of geen computer bij de hand hebt!

Vooraf overschrijven: 

overschrijving

U betaalt het verschuldigde bedrag van te voren per bank. Onze rekeninggegevens: IBAN NL59RABO0115001611 t.n.v. Kranendonk B.V. Vermeld altijd uw bestelnummer voor een correcte en snelle verwerking van uw betaling! Bij de grote banken (ING, Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Regiobank, SNS en Knab) gebeurt de overschrijving direct, echter bij andere banken of buitenlandse rekeningen kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling op onze Rabobank-rekening is bijgeschreven, voor een snellere verwerking kunt u ons in dat geval een betaalbewijs toesturen. Dit dient wel een printscreen of kopie te zijn van de uitvoering van de betaling, dus niet enkel de opdracht daartoe. We behouden ons het recht voor een betaalbewijs af te keuren.

contant

Contant aan de chauffeur:

U betaalt bij de aflevering contant aan de chauffeur in contant geld. Let op, u kunt niet pinnen! Voor contante betalingen rekenen wij € 15,00 rembourskosten. Bestelt u goederen via de optie ' levering op route binnen 3 werkdagen', realiseert u zich dan dat de goederen elke van de 3 werkdagen na bestelling geleverd kunnen worden. U ontvangt wel een bericht voor levering, lees hier meer over op onze pagina BezorgkostenContant betalen is helaas niet mogelijk bij minibags t/m 800kg en bij losse pakketten.

Paypal

paypal

Met Paypal kunt u in slechts enkele klikken een betaling voldoen. U wordt na plaatsen van de bestelling doorverwezen naar Paypal, alwaar u inlogt op uw Paypal-account. U kunt dan betalen vanaf uw Paypalrekening, maar ook zonder Paypalrekening kunt u gebruik maken van Paypal. U kunt namelijk bijv. uw creditcardgegevens in uw Paypalaccount invoeren en hiermee direct betalen. U hoeft dan enkel de (in Paypal opgeslagen) creditcardgegevens aan te klikken, waarna de betaling voldaan is! Handig is ook dat de betaling direct verwerkt wordt, zodat de levering direct ingepland kan worden. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan betaling met Paypal (ook het gebruik van Paypal zelf is voor u als klant kosteloos).

Creditcard

U kunt ook veilig betalen met uw creditcard. U kiest dan in het bestelmenu uw kaartmaatschappij, VISA, Mastercard of Maestro, en vervolgens drukt u op "bestelling plaatsen" (nadat u alles compleet heeft ingevuld). U wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw kaartmaatschappij, dit loopt via onze betaalprovider Ingenico Payments. U vult uw creditcardgegevens in en bevestigt de betaling. Doorgaans volgt er dan nog een tweede stap waarbij u zichzelf moet identificeren, dit is afhankelijk van uw kaartmaatschappij en uw bank hoe dit vormgegeven wordt. Dit kan een persoonlijke code zijn (deze heeft u normaliter reeds in bezit) of identificatie met PIN-code. Dit is ter preventie van fraude en voorkomt misbruik van uw kaartgegevens als klant. U kunt hierover altijd met uw bank contact opnemen, zij kunnen u hier altijd verder mee helpen. Heeft u andere vragen over of komt u er niet uit online bel of mail ons gerust! 
Normaliter is de betaling direct bij ons ontvangen.

3d secure

Vragen over onze betaalwijzen?

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team