• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist
 • 1 mei 2019 Geplaatst in Aanleg van grind
  Een nieuwe tuin of oprit aanleggen? Huur dan bij Amagard een RentalBox met trilplaat en steenknipper. Geen gesjouw, deze wordt bij u thuis bezorgd en weer opgehaald!
  Lees meer
 • 11 dec. 2018 Geplaatst in Inspiratie
  Tuinmetamorfose bij Eigen Huis & Tuin met als thema de natuurlijke, groene wildernistuin. Laat u verrassen door het mooie natuurlijke resultaat met witte grind van AMAGARD!
  Lees meer
 • 19 sep. 2018 Geplaatst in Aanleg van grind
  Gaat u een tuinproject starten dan is worteldoek leggen noodzakelijk om een onderhoudsarme tuin te creëren. Maar hoe kunt u worteldoek zelf leggen? We leggen het graag uit in dit stappenplan!
  Lees meer
 • 13 feb. 2018 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Wateroverlast door hoosbuien is een groeiend probleem. En met de trend van veel tegelgebruik van de laatste jaren is het niet veel beter geworden met de waterdoorlaatbaarheid van tuinen. Wat is hier aan te doen, hoe zorg je voor een goede waterhuishouding in de tuin? Lees onze praktische en eenvoudige tips!
  Lees meer
 • 22 jan. 2018 Geplaatst in Transport & levering van grind
  Heeft u uw bigbag grind, split, krat stenen of pallet nodig op een lastig bereikbare plek? Laat het ons weten, wij hebben diverse mogelijkheden waarmee we over heggen en omheiningen of juist op smallere paden kunnen leveren.
  Lees meer
 • 21 sep. 2017 Geplaatst in Grind kopen
  Een vraag die ons vaak wordt gesteld is: moet ik fijn grind of juist grof grind nemen voor mijn toepassing? Het gaat dan vaak om een siertuin of oprit aanleggen, maar ook om drainageputten, dakterrassen, halfverhardingen...bij vrijwel alle toepassingen die er te maken zijn met grind of split. Bij de ene toepassing is fijn grind het gewezen formaat, maar soms juist weer niet! En wat is fijn, en wat verstaan we onder grof grind? Een beknopte, maar heldere uitleg waarmee u uw keuze snel kunt maken.
  Lees meer
 • 7 aug. 2017 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Bestrating én grind of split combineren in uw tuin? Deze twee natuurproducten passen altijd goed bij elkaar en maken samen een mooi geheel. Hier ziet u hoe!
  Lees meer
 • 5 jul. 2017 Geplaatst in Nieuws
  De zomervakantie, en daarmee ook de bouwvak, staat weer voor de deur. Voor onze open deur dan, want Grind-split.nl blijft de hele zomerperiode gewoon open en leveringen kunnen vrijwel altijd doorgaan zoals altijd!
  Lees meer
 • 6 apr. 2017 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Een tuinpad aanleggen met grind of dolomiet (halfverharding) is niet alleen voordelig maar ook heel erg handig. Wilt u een wandelpad in uw tuin aanleggen dan kunt u met grind en dolomiet alle kanten op. Een grindpad kunt u makkelijk in elke gewenste bocht en breedte leggen naar uw voorkeur. Ook is het verwerken van grind of dolomiet een stuk sneller dan het leggen van tegels.
  Lees meer
 • 7 mrt. 2017 Geplaatst in Inspiratie
  Een stadstuin met grind is makkelijk te creëren en geeft al snel de sfeer die u voor ogen heeft. De stadstuin wordt vaak gezien als een kleine patio met veel grijs en weinig tuingevoel. Veel tegels en muren zijn een bekend beeld voor de achtertuinen in de stad. Terwijl een stadstuin vaak door zijn afmeting juist makkelijk aan te kleden is maar hoe doet u dit? In onze blog over de stadstuin leest u hoe u gemakkelijk een sfeervolle tuin creëert.
  Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 59 in totaal

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team