• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Uw grind aanvullen, doe de Gratis Grind Check!

Uw grind of siersplit aanvullen kan verschillende redenen hebben. U heeft bijvoorbeeld al grind in de tuin liggen en u ziet na enige tijd dat uw tuin een opknapbeurt kan gebruiken en u wilt het grind bijvullen. U wilt uw oprit uitbreiden na de aanschaf van een extra auto of u wilt een tuinpad aanleggen in dezelfde stijl als uw siertuin? Daarnaast kan het ook zo zijn dat u een mooi grind of siersplit bij de buren, familie of vrienden heeft zien liggen en vraagt zich af welke grindsoort dit zou kunnen zijn zodat u dezelfde stijl kunt creëren thuis in uw eigen tuin.
Grind bijvullen, welke soort grind moet u kiezen en is dit wel de juiste? Het is soms lastig te zien om welke steensoort, kleur en formaat het gaat. Om zeker te zijn dat u het juiste grind of siersplit kiest hebben wij de Gratis Grind Check

Wilt u weten welke soort grind of split u heeft liggen?

Onze Gratis Grind Check service geeft u verschillende mogelijkheden om erachter te komen welk soort grind of split u het beste kunt bestellen voor het aanvullen van uw bestaande grindoppervlak:

1. E-mail of WhatsApp service
Maak een foto van uw grind (droog én nat) dat u wilt aanvullen met een muntstuk of meetlint (dit is voor ons om te zien welk formaat grind u heeft). De foto kunt u sturen:

- per mail naar het e-mailadres: info@grind-split.nl
- of via WhatsApp naar het nummer: (+31)06- 11727291

screenshot whatsapp service

Tijdens onze openingsuren krijgt u van onze medewerkers zo spoedig mogelijk antwoord op uw ingestuurde foto en vraag.

2. Per post
U kunt ook een kleine hoeveelheid (+/- 100gr) grind opsturen met uw gegevens (vergeet niet uw telefoonnummer of e-mail te vermelden) naar:

Grind-split.nl - Amagard.com
Sint Jansplein 6
5141 GR Waalwijk
-Nederland-

Tel.: 0416-283405

3. Kom langs bij onze showroom
Bent u in de buurt dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om even binnen te lopen tijdens kantooruren in onze showroom te Waalwijk met uw eigen grindmonster.

Foto of monster ontvangen, en dan?

Zodra wij uw foto of het grindmonster dat uw wilt bijvullen hebben ontvangen zullen wij contact met u opnemen: Wij geven hierbij aan welke soort én maat dat wij denken dat het is. Ook geven we u een passend advies voor het bijbestellen. Het kán voorkomen dat u een grind of splitsoort heeft liggen die niet meer geproduceerd of geleverd wordt. In dat geval geven wij aan welke soort hier het meest op lijkt!

Zelf uw grind opmeten?

Wilt u toch liever zelf uw grind opmeten let dan op, dit zijn altijd zeefmaten! De grootte kan dus afwijken van de onder of bovenmaat, dit is afhankelijk van de manier waarop de korrel door de zeef valt. (Bijvoorbeeld langwerpige steentjes die in de lengte door de zeef vallen kunnen langer zijn). Wilt u een steentje nameten, gebruik hiervoor dan altijd de smalste zijde en niet de langwerpige zijde.

grind opmeten

Wilt u ondertussen alvast zelf een kijkje nemen in ons assortiment?

» Bekijk hier ons assortiment grind!

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team