Bezorgkosten Grind-split.nl

 

Losgestort grind/split: gratis bezorging!

Alle prijzen voor losgestorte producten (vanaf 8 ton mogelijk) zijn INCLUSIEF bezorging! Wij kunnen losgestort grind normaliter binnen 1-2 werkdagen na besteldatum leveren. Ook kunt u zelf een gewenste werkdag invullen in het bestelmenu. Let op: uw bestelling kan de gehele geplande dag afgeleverd worden. Heeft u de levering echt op een specifiek dagdeel o.i.d. nodig, neem contact op. Ook bij andere vragen, neem gerust even contact op.

 

Bestellingen t/m 999kg (totaalgewicht)

Voor de bezorging van 20kg bags en minibags tot en met 999kg door heel Nederland (excl. waddeneilanden) worden €50 per bestelling bezorgkosten gerekend. Deze producten worden bij u thuisbezorgd binnen 3 werkdagen (voor 17.00 besteld). Wilt u graag bezorging binnen 2 werkdagen of op een specifieke werkdag? Hiervoor zijn de bezorgkosten €80 per bestelling. Heeft u hierbij specifiek de vraag voor bezorging de volgende werkdag, neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden! 

Bij een orderbedrag boven de €1250,- is uw levering binnen 3 werkdagen gratis!

 

Bestellingen vanaf 1000kg & grindplaten

Bigbags a 1m3, midibags a 0,7m3, hele pallets met 20kg bags & grindplaten worden door heel Nederland (excl. waddeneilanden) geleverd tegen een standaard scherp bezorgtarief:

1. Levering binnen 3 werkdagen (voor 17u besteld) op route transporteur: €60 per bestelling. De transporteur bepaalt wanneer uw order geleverd wordt. Zodra de order is ingepland voor levering ontvangt u, ’s avonds tussen 18.00 - 21.00 uur, een update per email met hierin de leverdag en het dagdeel.  

2. Levering binnen 2 werkdagen (voor 17u besteld) of op een door u gekozen datum: €80 per bestelling. U kunt zelf een werkdag bepalen waarop u de bigbag(s) bezorgd wilt hebben. Dit kan binnen 2 werkdagen na de besteldatum (mits betaald) of op een andere door u gewenste werkdag. Heeft u hierbij specifiek de vraag voor bezorging de volgende werkdag, neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden! U krijgt één dag voor levering tussen ± 18.00-21.00 een email welk dagdeel (indicatie, kan licht afwijken) uw order geleverd wordt de volgende werkdag. Vult u dus bij het bestellen een emailadres in die u in gebruik hebt.

Bij een orderbedrag boven de €1250,-: GRATIS levering binnen 3 werkdagen!

Let op: U kunt de levering niet op een specifiek dagDEEL bestellen. De bestelling kan altijd de gehele dag komen. Wij adviseren dan ook om uw werkzaamheden pas na de dag van levering te plannen en niet op de dag zelf. 

 

Pakketten

Onderhouds- en reinigingsproducten, zakjes worteldoek en losse dozen afboording worden per pakketdienst bij u thuisbezorgd voor € 14,95. De levering is dan binnen 1-2 werkdagen. In de meeste gevallen wordt de bestelling al de volgende dag bij u bezorgd! 

» Rollen anti-worteldoek worden vanaf 105m2 gratis geleverd!
» Pakketten Grindplaten Easygravel® (1,87m2 of 3,74m2 per pakket) worden gratis geleverd!

 

De bezorgkosten in een handig overzicht:

Bezorgopties

  Levering binnen
3 werkdagen
(voor 17u besteld)
Levering binnen
2 werkdagen
(voor 17u besteld)
Levering op werkdag
naar keuze*

(voor 17u besteld)

Bestellingen t/m 999KG (totaalgewicht)

€ 50 € 80 € 80

Bestellingen vanaf 1000KG / grindmatten

€ 60 € 80 € 80

Losgestorte materialen
(leverdag in overleg)

 Gratis  Gratis  Gratis

Rollen worteldoek vanaf 100m2 en
kleine pakketten grindmatten

 Gratis  Gratis  Gratis

Overige pakketten

- € 14,95 -

Bij een orderbedrag boven de €1250,- is uw levering altijd gratis

De bezorgtarieven zijn eenmalig per bestelling, ongeacht het aantal bags.

*Let op, de levertijd is altijd 2 werkdagen: het is dus niet mogelijk de eerstvolgende werkdag te selecteren.

U kunt de gewenste bezorgoptie selecteren nadat u het product in de winkelwagen heeft geplaatst.

Wilt u een bestelling laten bezorgen op de Waddeneilanden? Neem dan contact met ons op.

 

Voor alle bestellingen geldt:

  • Bestellingen na 17.00 en in het weekend geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. De eerstvolgende werkdag telt in dat geval dus nog niet als eerst mogelijke leverdag van de drie werkdagen. Heeft u de bestelling dus snel nodig, dan kunt u het beste de bezorgoptie kiezen voor levering binnen 2 werkdagen.
  • Uw bestelling wordt verwerkt en ingepland vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. Met de meeste methoden is dit direct.
  • Wij leveren niet op zaterdagen

« Ga naar ons assortiment grind en siersplit!