• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Kantopsluiting van metaal: lichtgewicht, stijlvol én lekker snel!

29 aug. 2016

Als kantopsluiting zijn betonnen opsluitbanden het meest bekend. Maar, kantopsluiting van beton is zwaar, slechts in enkele tinten (grijs..) te verkrijgen en niet erg flexibel voor golvende of ronde vormen. Heeft u wel eens gedacht aan kantopsluiting van metaal?

Kantopsluiting van beton vs. metaal: wat zijn de verschillen?

 • Metaal is licht van gewicht. Dat scheelt een hoop gesjouw in vergelijking met betonnen afboording! Een ideaal alternatief voor betonnen opsluitbanden dus
 • Metalen kantopsluiting is snel en makkelijk te plaatsen
 • Een kantopsluiting van metaal is in allerlei vormen te buigen, zowel hoekig als rond. Dit geeft een enorm scala aan mogelijkheden! Denk aan het creëren van paden, patronen, cirkels, maar ook gewoon het afboorden van een golvende border
 • Voor betonnen opsluitbanden moet u vrij diepe sleuven graven. Door de pinnen aan de onderzijde kunt de metalen kantopsluiting direct in de grond steken zonder diep te graven. Het koppelsysteem zorgt er bovendien voor dat u snel meters kunt maken. U kunt ze eenvoudig aan elkaar koppelen (en weer ontkoppelen) voor een mooi geheel.
 • Kantopsluiting van metaal is decoratiever / sierlijker dan betonnen opsluiting. Het is bedoeld als sierlijke afboording van gras, bloemperken, opritten etc en geeft een zeer afgewerkte, nette uitstraling.
 • Doordat de metalen kantopsluiting dun is, oogt deze niet zo massief / zwaar als de variant van beton. Ideaal als u de tuin een finishing touch wilt geven, zonder dat dit heel opzichtig wordt.
 • Opsluitbanden van beton zijn enkel in grijstinten verkrijgbaar, terwijl de kantopsluiting metaal ook in andere kleuren en afwerkingen verkrijgbaar is
Kantopsluiting bevestiging
kantopsluitingen
kantopsluiting aangelegd met ice blue grind

Zwart, wit of juist RVS metaal?

Zoals gezegd kunt u bij kantopsluiting metaal kiezen uit verschillende uitvoeringen/afwerkingen. Onze Multi-Edge kantopsluiting metaal is leverbaar in o.a. corten staal, de kleuren wit en zwart of zelfs blinkend RVS!

tuinafboording metaal

Laat de kleur van de afboording aansluiten bij uw terras of steen. Doordat u kunt kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen, kunt u de kantopsluiting helemaal laten aansluiten bij de kleur grind, bestrating of de hoofdkleuren in uw bloemperk. Zo staat een wit metalen afboording prachtig bij sneeuwwitte Crystal White grind, en maakt een corten staal afboording een tuin met natuurlijke aardetinten helemaal af. Of... wees creatief en creëer juist een contrast: kies bijvoorbeeld voor een zwart metalen afboording bij een lichtgrijze grindsoort als Ice blue split.

 Laat de Multi-Edge afboording gemakkelijk meebezorgen met uw grind, zand en/of grindplaten en ga direct aan de slag!

Inspiratie opgedaan voor kantopsluiting van metaal in úw tuin?

» Bekijk het assortiment van de Multi-Edge kantopsluiting

tuinafboording metaal

Onze aanraders
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team