Beach Pebbles zwart

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Beach Pebbles zwart Large
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat zijn Beach Pebbles zwart?

Maak kennis met onze Beach Pebbles zwart! Deze fijnere formaten Beach pebbles staan ook wel bekend als Castle zwart grind. Alle formaten Beach Pebbles, en daarmee ook deze kleinere formaten, hebben een diep antraciete / donkergrijze kleur. Door de mooie ronde én licht platte vorm zijn de Beach Pebbles zeer prettig beloopbaar en hebben ze een zeer stijlvolle en luxe uitstraling. De Beach Pebbles zijn ook verkrijgbaar in een grotere variant: de Beach Pebbles large.

Beach Pebbles aanlegtips

De Beach Pebbles staan erg mooi in de siertuin, op looppaden en op het terras. Wat ook erg mooi is, is een met Beach Pebbles gedecoreerde vijver. Verder kunnen de Beach Pebbles ook op de oprit toegepast worden; ze hebben een hoge drukvastheid. Let u er echter wel op dat het materiaal snel rolt door de ronde vorm. Gebruik zodoende bij voorkeur grindplaten voor extra grip en stabiliteit. In combinatie met een kantopsluiting kunt u uw unieke tuin prachtig afwerken! De eigenschappen van Beach Pebbles op een rijtje:

  • Unieke combinatie van ronde kiezel met donkergrijs-zwarte kleur
  • Zeer geschikt als dakgrind
  • Hoge drukvastheid

Vanwege de zwarte/actraciete kleur laten de Beach Pebbles zich erg mooi combineren met veel groen. De stenen stralen vanwege de effen kleur en de ronde/platte vorm vooral rust uit. Ze zijn daarom erg geschikt voor het aanleggen van Japanse tuinen en wanneer u een relaxtuin wilt aanleggen.

Beach Pebbles kopen

Onze Beach Pebbles zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies, neemt u dan contact met ons op.

Veel bestelde verpakkingen Beach Pebbles

Bigbag Beach Pebbles, losgestorte Beach Pebbles

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 90kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering