• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Nero ebano grind

Nero ebano grind 12 - 18mm
Nero ebano grind 12 - 18mm
1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Nero ebano keien (rond)
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering, snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal snel met iDEAL, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Nero ebano grind

Wat is Nero Ebano grind?

Nero Ebano is een grind van de steensoort marmer. De Italiaanse naam doet reeds vermoeden dat de kleur zwart is. In droge toestand is de kleur donkergrijs / antraciet, in natte toestand is de kleur zelfs diepzwart. De witte aders die door de stenen lopen zijn zeer opvallend en geven de steen een erg sierljke twist. Nero Ebano grind wordt gewonnen als split en daarna afgerond tot grind. Door dit rondingsproces is Nero Ebano grind prettig beloopbaar én zeer sierlijk! Nero Ebano grind is bij Grind-split.nl zeer betaalbaar! Voor een donkergrijs split (hoekig), zie het Basalt split. Tip: Werk uw siertuin perfect af met de zwarte Multi-Edge kantopsluiting van metaal. Dit staat erg mooi in combinatie met het Nero Ebano grind.

  • Prachtig antracietgrijze kleur (vrijwel zwart indien nat)
  • Sierlijke ronde korrel, prettig beloopbaar
  • Scherp geprijsd

Toepassingen met Nero Ebano grind

Nero Ebano staat vanwege de grijze kleur en ronde vorm prachtig in allerlei stijlen tuinen en is bij uitstek geschikt in combinatie met tegels in de moderne tuin. Staat ook erg mooi rondom vijers. Ook een zeer geschikte steensoort, vanwege de kleur én de ronde vorm, voor het aanleggen van een tuin in Japanse stijl. Natuurlijk ook te gebruiken in andere tuinstijlen. De neutrale donkere kleur zorgt er namelijk voor dat de combinatie met andere tuinelementen, in wat voor stijl of kleur dan ook, altijd kan! Zie voor de grotere formaten onze Nero Ebano keien.

Ook kan Nero Ebano grind gebruikt worden in onze grindplaten voor toepassing op de oprit ogf het erf. De grindplaten geven extra stabiliteit en houden het grind goed vast. Onder het grind wordt (bij toepassing als siergrind) worteldoek gelegd tegen onkruid.

Nero Ebano grind: bestelling en levering

Nero Ebano is bij Grind-split.nl zowel losgestort als in diverse maten bags zeer voordelig te verkrijgen. Op die manier kunt u altijd precies de juiste hoeveelheid bestellen.

Veel bestelde verpakkingen Nero Ebano grind

Bigbag Nero Ebano grind, Losgestort Nero Ebano grind.

15% combikorting

Specificaties Nero ebano grind

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€30) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€60 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€40) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€60). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team