Flat Pebbles zwart

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat zijn Flat Pebbles zwart?

De zwarte Flat Pebbles zijn met recht bijzondere kiezels te noemen. Met de donkergrijze kleur en platte, ronde vorm stralen deze sierkiezels luxe en stijl uit. Deze combinatie van plat, rond en sierlijk antraciet/zwart zorgt een uniek uiterlijk. De kleur is diep antraciet / donkergrijs wanneer de kiezelstenen droog zijn en bijna zwart in natte toestand. Deze zelfde steen is ook verkrijgbaar in het groen, de Flat Pebbles groen, en in het paars, de Flat Pebbles paars. Voor een gebroken variant kunt u eens kijken naar onze Canadian Slate zwart.

Toepassingen met Flat Pebbles zwart

De Flat Pebbles zwart staan erg mooi in de siertuin, op looppaden en als bodembedekker op het terras. Of rond de vijver als sierstenen (bevatten geen kalk en dus niet schadelijk voor vissen). Verder kunnen ze ook probleemloos op de oprit toegepast worden. Samengevat zijn de Flat Pebbles:

  • Mooie ronde en platte sierstenen
  • Diep antracietgrijze kleur
  • Geschikt voor zowel siertuin als oprit

Vanwege de donkere en strakke kleur erg geschikt voor het aanleggen van hedendaagse, strakke tuinen. De Flat Pebbles zwart stralen, vanwege de ronde en platte vorm, rust uit. Daardoor ook een prima steensoort voor het aanleggen van een tuin in Japanse stijl. Met deze steen creëert u een tuin waarin u helemaal tot rust kunt komen. Uiteraard ook prima te gebruiken in andere tuinstijlen. Let op, voor gebruik op een zwaar belast oppervlak: het formaat 30/60 of groter past niet in onze grindplaten.

Flat Pebbles kopen

Bij Grind-split.nl kunt u de Flat Pebbles gemakkelijk kopen in kleine bags en bigbags. Op aanvraag kunnen we ook Flat Pebbles losgestort (vanaf 8 ton) leveren. Neem hiervoor contact met ons op! Tip: Gebruik een strakke afboording om het geheel perfect en stijlvol af te werken! Zie bijv. de Multi-Edge afboording.

Veel bestelde verpakking Flat Pebbles zwart

Bigbag Flat Pebbles zwart, losgestorte Flat pebbles zwart

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering