Canadian Slate zwart

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Canadian slate stenen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Canadian Slate zwart?

Canadian slate / steenroos zwart is een platte leisteensoort die door zijn prachtige kleur en natuurlijke structuur veel wordt gebruikt in moderne tuin en designtuin. De stenen worden gekenmerkt door de platte en ruwe vorm. We verkopen Canadian slate in de kleuren zwart (donkergrijs), groen en paars (zie Canadian slate groen en Canadian slate paars). Bij aankoop van Canadian slate raden wij u aan te letten op de kwaliteit van de steen. Omdat er meerdere groeven zijn voor de zwarte slate kan de kwaliteit nogal variëren (er zijn soorten die zeer makkelijk breken). Onze Canadian slate is van zeer hoge kwaliteit en breekt dus niet gemakkelijk. De voordelen van onze Canadian slate op een rijtje:

  • Bijzondere platte vorm, prettig beloopbaar
  • Zeer donkere grijze kleur (in natte toestand vrijwel zwart)
  • Hoge kwaliteit leisteen split met redelijk tot vrij hoge drukvastheid

Canadian Slate zwart aanlegtips

Canadian Slate zwart is vanwege de donkere en ruwe vorm een populaire steen voor het aanleggen van rotstuinen. Vanwege de kleur (zwart/antraciet) ook een hele moderne steen. Mooi in combinatie met stalen elementen zoals bijvoorbeeld kantopsluiting (Multi-Edge Metal). Wanneer u de steenkorven wilt vullen dan raden we de wat grotere formaten Canadian Slate stenen aan. Ook wanneer u een moderne oprit of een modern erf aan wilt leggen, behoort Canadian Slate zwart tot de mogelijkheden. Let hierbij goed op het formaat van de stenen. De maat 30/60 of groter past niet in onze grindplaten. Wilt u dus grindplaten onder de Canadian slate zwart leggen dan moeten de stenen kleiner zijn dan het formaat 30/60. Qua model grindplaten kunt u dan het beste de Easygravel grindplaat gebruiken, deze heeft relatief grote honingraten.

Canadian slate bestellen

Canadian slate is direct online te bestellen in bags en losgestort.

Veel bestelde verpakkingen Canadian Slate zwart

Bigbag Canadian Slate zwart, losgestorte Canadian Slate zwart

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering