Canadian slate stenen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Canadian Slate zwart
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Canadian Slate breuksteen?

Canadian slate breukstenen zijn, in tegenstelling tot de doorsnee breukstenen, zeer plat. Het is een zeer fraaie steensoort in de kleur grijs/zwart. De steensoort is leisteen. De randen van de Canadian Slate breuksteen zijn vrij grof/ruw.

Canadian Slate breuksteen aanlegtips

Canadian Slate breuksteen staat zeer mooi in siertuinen, rond de vijver of in steenkorven (let bij het vullen van de korven op de platte vorm en leg de stenen er voorzichtig in). De unieke platte vorm van de stenen geeft de tuin een bijzonder karakter. Erg mooi in bijvoorbeeld rotstuinen of in moderne tuinen. Natuurlijk ook toe te passen in andere tuinstijlen. Of denk aan de combinatie met leibomen. Stijltip: combineer deze steensoort met een lichte steen, zoals bijvoorbeeld de Crystal White breuksteen, en werk het geheel (wanneer het om een border / stuk tuin gaat) af met kantopsluiting. Wanneer u de Canadian Slate breuksteen wilt gebruiken op een looppad dan raden we de kleinere variant Canadian Slate aan. Deze kleinere variant is in onze webshop ook verkrijgbaar in het groen (Canadian Slate groen) en paars (Canadian Slate paars).  Qua laagdikte in de siertuin dient u zo'n 7-8cm aan te houden voor een goede bedekking. De Canadian Slate breuksteen in een notendop:

  • Unieke platte vorm
  • Deze grove maat geeft een pittige, stijlvolle uitstraling aan de tuin
  • Prachtig donkere grijze kleur (in natte toestand zwart)

Populaire verpakking Canadian slate sierstenen

Bigbag Canadia Slate sierstenen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering