Basalt breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Basalt split antraciet/zwart
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Basalt breuksteen?

Basalt Breuksteen is breuksteen, oftewel grote gebroken keien, van de steensoort Basalt. De Basalt breuksteen is de donkerste bestaande breuksteen (donkergrijs - antraciet van kleur) en staat zeer sierlijk in schanskorven / steenkorven. Er zijn verschillende formaten leverbaar, voor fijn- tot grofmazige korven. Ook zeer fraai als sierstenen in de tuin. Voor een lichtere grijze breuksteen: zie Ardenner Breuksteen

U kunt Basalt breuksteen gemakkelijk online bestellen, losgestort en in diverse zakken / bags.

Basalt breuksteen aanlegtips

Basalt breuksteen is de donkerste breuksteen binnen ons assortiment. In natte toestand kleurt gaat de kleur zelfs richting zwart. Door deze egale donker kleur is de steen makkelijk met heel veel andere kleuren te combineren. Erg mooi met bijvoorbeeld veel groen (denk bijvoorbeeld aan bamboe). Een combinatie van deze donkere steen en stalen onderdelen, zoals bijvoorbeeld steenkorven en stalen kantopsluiting, is ook zeker aan te raden.

Basalt breuksteen bestellen

Bestel Basalt Breuksteen gemakkelijk online en laat deze thuis afleveren! Voordelen van Basalt Breuksteen:

  • Prachtig antracietgrijze kleur (in natte toestand vrijwel zwart)
  • Praktische formaten voor in schanskorven
  • Voordelig

Basalt breuksteen is te bestellen in verschillende formaten bags. Daarnaast kunt u bij ons ook losgestorte Basalt breuksteen kopen voor de grotere hoeveelheden.

Veel bestelde verpakking Basalt breuksteen

Bigbag Basalt breuksteen.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering