• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Ice blue breuksteen

Ice Blue Breuksteen 40 - 60mm (4 - 6cm)
Ice Blue Breuksteen 40 - 60mm (4 - 6cm)
1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Ice blue split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering, snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal snel met iDEAL, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Ice blue breuksteen

De bijzondere steensoort Ice Blue, met de kenmerkende ijsblauw-grijze kleur, is nu ook in breuksteen verkrijgbaar. Ook wel bekend onder de naam Niagara Blue. De Ice blue breuksteen is een stijlvolle toevoeging aan elke tuin. De stenen laten zich, naast de kleur, kenmerken door de witte aders die op de stenen lijken te liggen. De combinatie met grijs/blauw zorgt ervoor dat de stenen enigszins licht lijken te geven. Ze doen, zoals de naam al aangeeft, een beetje denken aan een ijzig oppervlak.

Ice Blue breuksteen aanlegtips

Natuurlijk past de Ice blue breuksteen zeer goed als opvulling in steenkorven en steenschuttingen. Hierbij kunnen we in het bijzonder de combinatie met moderne tuinelementen en strakke tegels aanbevelen. De steen heeft mooie witte en grijs-blauwe aders in de steen, wat het tot een uniek product maakt. Een zeer geschikte steen wanneer u een tuin met een Scandinavische stijl wilt aanleggen. Maar zeker ook prima te gebruiken in moderne tuinen, rotstuinen en natuurlijk tuinen. De Ice Blue breuksteen laat zich heel mooi combineren met stalen elementen. Wanneer u contrast wilt aanbrengen dan raden we een combinatie aan met veel groen (planten) en zwarte elementen. Denkt u bijvoorbeeld aan de zwarte variant van onze stalen kantopsluiting.

Varianten van de Ice Blue breuksteen

De Ice blue breuksteen is ook verkrijgbaar in kleinere formaten. Voor het grind (gerond) zie ons Ice Blue grind. Voor het split (gebroken) zie ons Ice Blue split.

  • Unieke grijs-ijsblauwe kleur
  • Sierlijke aders in de steen
  • Diverse handige formaten leverbaar

Ice blue breuksteen: Bestelling en levering

De Ice blue breuksteen is te verkrijgen in bags (klein of groot). Daarnaast kunt u voor grotere hoeveelheden ook losgestorte Ice Blue breuksteen bestellen. Advies nodig of een prijsaanvraag? Bel of mail ons gerust!

Veel bestelde verpakking Ice Blue breuksteen

Bigbag Ice Blue breuksteen

15% combikorting

Specificaties Ice blue breuksteen

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.

Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€30) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€60 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€40) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€60). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team