Ardenner breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Ardenner split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Zeer gewild op dit moment is de grijze Ardenner breuksteen, voor in schanskorven, steenschuttingen etc.! De reden is duidelijk: de prachtige kleur grijs van deze keien, maar ook niet te vergeten de mooie aders door het gesteente! Dit geeft het geheel een prachtig effect. Hierdoor niet alleen prachtig als breuksteen in steenkorven, maar ook als sierkeien in uw tuin! Qua tint zit de Ardenner breuksteen op licht- tot middengrijs met lichtgrijze en witte aders. Zoekt U donkergrijze stenen, zie Basalt breuksteen.Voordelen van Ardenner Breuksteen:

  • Mooie middengrijze kleur
  • Prachtige witte aders in de steen
  • Voordelig

Ardenner breuksteen aanlegtips

Vanwege de grijze kleur met witte aders een zeer geschikte steen om bijvoorbeeld te combineren met moderne tuinelementen. Denk hierbij aan tuinafboording (metaal of kunststof), antraciete/grijze tegels en witte elementen. Zeker ook goed in te passen in andere tuinsoorten. Met Ardenner breuksteen kunt u bijvoorbeeld ook een natuurlijke touch geven aan uw tuin. Breukstenen hebben grove randen en hebben een rotsachtige uitstraling. Wanneer u op zoek bent naar een ronde kei in een grijze kleur, kijkt u dan eens naar de Nero Ebano keien.

Ardenner breuksteen bestellen

Standaard leverbaar in verschillende maten bags. Daarnaast is in onze webshop ook losgestorte Ardenner breuksteen verkrijgbaar voor de grotere hoeveelheden.

Meest bestelde verpakking Ardenner breuksteen

Bigbag Ardenner breuksteen

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering