Ardenner split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Ardenner breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Ardenner split grijs?

Ardenner split is een grijze kalksteensplit welke gewonnen wordt in de Ardennen in België. Ons Ardenner split is qua kleur lichter dan bijvoorbeeld Basalt split. Voordelen van Ardenner split:

  • Hoge drukvastheid
  • Past perfect in een moderne tuin
  • Voordelig

Toepassingen met Ardenner split

Door de hardheid en kleur van het gesteente (grijze kalksteen) is Ardenner split op vele wijzen toe te passen in de tuin en andere buitenoppervlakken. Als siersplit staat het mooi in onder andere de moderne tuin en de Japanse tuin. U hoeft dan enkel Anti-worteldoek onder het split te leggen tegen onkruidgroei. Ook voor toepassingen die zwaarder belast worden zoals een parking, oprit etc. is Ardenner split zeer geschikt (het vergruist niet). Een fundering in de vorm van gebroken puin is dan wel belangrijk. Voor extra stabiliteit en een spoorvrije oprit kunt u tenslotte grindplaten onder het split leggen. Een oppervlak met Ardenner split kan prachtig worden afgewerkt met kunststof of stalen kantopsluiting. Voor de gele variant van het Ardenner split zie ons Ardenner geel split. Bekijk daarnaast ook zeker ons assortiment met alle soorten grijs grind & split

Ardenner split kopen

Kies in het overzicht direct uw gewenste verpakking en maat Ardenner split. Ardenner split grijs is in diverse verpakkingen leverbaar: van diverse maten bags tot losgestort Ardenner split voor de grotere hoeveelheden. Losgestorte vrachten bezorgen wij gratis bij u thuis binnen ±1-2 werkdagen! 

Ardenner grijs split is in verschillende maten leverbaar, van fijn split tot grotere keitjes. De steensoort is ook verkrijgbaar in grote keien: Ardenner breuksteen. Vragen of prijsaanvraag? Neem gerust contact met ons op.

Veel bestelde verpakkingen Ardenner split

Bigbag Ardenner split, losgestort Ardenner split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 6 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering