Nordic grey grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Nordic grey grind?

Nordic grey grind is een prachtig siergrind met een vrij egaal middengrijze kleur. Ook wel Blauwsteen grind genoemd. Het grind heeft een zeer ronde korrel, wat het prettig beloopbaar maakt en een zeer mooie uitstraling geeft. Het Nordic grey grind is dan ook een uniek siergrind: er is geen enkel ander rond grind met een dergelijke egaal grijze kleur. Zoekt u split (gebroken/hoekig) in dezelfde tint, kijkt u dan eens bij Ardenner split, maar bekijk ook zeker onze andere soorten grijs grind & split.

  • Sierlijke ronde korrel, loopt comfortabel
  • Egale grijze kleur
  • Goede drukvastheid

Toepassingen met Nordic grey grind

Vanwege het sierlijke en luxueuze uiterlijk van het Nordic grey grind is deze grindsoort een populaire soort voor de aanleg van een moderne/strakke tuin. Maar in combinatie met veel kleur, zoals bloemen en kleurrijke tuinaccessoires, ook een prima steensoort voor de aanleg van een authentieke of Engelse tuin. Ook makkelijk in te passen in een natuurlijke tuin en een rotstuin vanwege de neutrale kleur. Kortom, een echte all-rounder. Door de zeer ronde vorm loopt het grind comfortabel, zelfs op blote voeten. Het Nordic grey grind is echter ook hard genoeg om op een oprit of parking toe te passen. Werk een oppervlak met Nordic Grey grind af met tuinafboording.

Nordic grey grind: Bestelling en levering

U kunt Nordic grey bestellen in bags van diverse grootte. Losgestort behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt ook eerst een handmonstertje bestellen (gratis!). Zie hieronder.

Veel bestelde verpakkingen Nordic Grey grind

Bigbag Nordic Grey grind, Losgestort Nordic Grey grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering