Crystal White keien (rond)

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Crystal White grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat zijn Crystal White keien?

Sneeuwwit en zeer rond van vorm. Dat zijn de Crystal White keien. Deze grote ronde keien zijn ideaal als vulling voor sierkorven / steenkorven, maar ook als losse sierkeien in en rond de tuin. Het zijn marmerstenen. Een kenmerk van marmerstenen is de lichte glans die over de stenen ligt. De Crystal White keien bevatten deze glans dus ook.

Chrystal White keien aanlegtips

We raden u aan de Crystal White keien zoveel mogelijk op een zonrijk oppervlak te leggen. Ze zijn, net zoals alle marmersoorten, enigzins gevoelig voor vorming van mos. Veel zon en weinig vocht gaat deze vorming tegen. Met deze decoratieve witte keien creërt u direct een zeer stijlvol en luxueus ogend geheel. Wanneer u de Crystal White keien combineert met donkere elementen, denkt u hierbij aan antraciete/grijze tegels, donkere tuinmeubels en andere donkere steensoorten (bijvoorbeeld de Basalt breuksteen of de Ardenner breuksteen), dan ontstaat een prachtig contrast in uw tuin. De Crystal White keien in het kort:

  • Sneeuwwitte kleur
  • Mooie, sierlijke ronde vorm
  • Mooie kristallen in de steen

Varianten van de Crystal White keien

De Crystal white keien zijn ook te verkrijgen in een gebroken variant (Crystal White breuksteen). Daarnaast vindt u deze steensoort ook in kleinere formaten: Crystal White grind (gerond) en Crystal White split (gebroken). Op zoek naar wat anders? Neem dan eens een kijkje tussen al onze keien.

Crystal White witte keien bestellen:

De Crystal White rond keien zijn direct vanuit voorraad leverbaar in diverse bags. Ook kunt u in onze webshop losgestorte Crystal White keien bestellen.

Veel bestelde verpakking Crystal White keien

Bigbag Crystal White keien

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering