Carrara keien (rond)

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Carrara grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat zijn Carrara keien?

Zoekt u witte keien voor in uw steenschutting, schanskorf of gewoon voor in de tuin? Dan hebben wij, naast bijv. de Crystal White rond keien, de Carrara keien voor u. Carrara wit is een marmersoort uit Italië. Doordat het een marmersoort is hebben deze keien een lichte glans. Deze glans zorgt voor een luxueuze uitstraling. Let u wel op; marmerstenen zijn, wanneer ze op donkere en vochtige plek liggen, wat gevoeliger voor groene aanslag dan andere steensoorten. Legt u de Carrara keien op een zonnig oppervlak om de vorming van groene aanslag tegen te gaan.

Carrara keien aanlegtips

Onze Carrara keien zijn in een handig formaat geproduceerd. Hierdoor kunt u bij ons dé ideale maat kopen voor gebruik in korven en dergelijke. De keien zijn natuurlijk ook mooi als sierkeien in en rond de siertuin. Denk eens aan de combinatie met grijze elementen en tegels. Het is ook mooi om grote plantenbakken te vullen / de bodem in deze plantenbakken te bedekken met Carrara keien. Voordelen van Carrara keien:

  • Sneeuwwitte kleur
  • Stijlvolle, luxe uitstraling
  • Handig formaat voor in korven

Verder hebben wij uiteraard ook de fijnere maten Carrara in het assortiment, zie hiervoor Carrara grind en Carrara split (gebroken/hoekig).

Carrara keien bestellen:

De Carrara keien zijn vanuit voorraad in verschillende bags leverbaar. Daarnaast kunt u bij ons ook losgestorte Carrara keien bestellen.

Veel bestelde verpakking Carrara keien

Bigbag Carrara keien

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering