Carrara split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Carrara breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Carrara split?

Carrara split is een Italiaans wit marmersplit. Sneeuwwit om precies te zijn. Carrara split is in de groeve gebroken tot hoekige korrels. Carrara split is:

  • Mooi sneeuwwit van kleur
  • Pittige, luxe uitstraling
  • Goede drukvastheid

Uiteraard leveren wij ook de ronde versie van Carrara split: Carrara grind. Zoekt u voordeliger wit marmersplit, kijkt u dan eens bij Crystal White split.
Bekijk ook zeker onze andere soorten wit grind & split!

Toepassingen van Carrara split

Carrara split wordt zeer veel gebruikt in modern ingerichte tuinen. De split wordt hierbij gebruikt als grondbedekking of als siersplit op looppaden en terrassen. Uiteraard kan Carrara split ook op het erf of de parkeerplaats toegepast worden. Let u er bij het gebruik van Carrara split wel op dat u dit zoveel mogelijk op een zonrijk oppervlak legt. Carrara is marmer en dit kleurt relatief snel groen in de schaduw. Daarnaast raden we aan om onder het split anti-worteldoek te leggen tegen onkruid. Andere tip: Combineer het Carrara split met kantopsluiting, zoals bijvoorbeeld de Multi-Edge Afboording van staal, voor een perfect afgewerkt en stijlvol geheel.

Carrara split bestellen:

Carrara split wordt losgestort geleverd. Daarnaast is het verkrijgbaar in bags. Uw bestelling kunnen wij al bezorgen binnen 2 werkdagen. Selecteer direct uw gewenste verpakking en formaat Carrara split.

Veel bestelde verpakkingen Carrara split

Bigbag Carrara split, losgestort Carrara split

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering