Rosa Milano split

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Rosa Milano split?

De bijzondere zachtroze en witte kleuren van Rosa milano split geven uw tuin, terras of oprit direct een zeer mooie en stijlvolle uitstraling. De kiezelsteentjes van het Rosa Milano split bevatten een lichte glans. Deze glans zorgt voor nét dat beetje extra luxe. Wanneer het op een schaduwrijke en vochtige plek ligt is Rosa Milano split wel wat gevoelig voor groene aanslag. Het is dus wel aan te raden om Rosa milano split op een redelijk zonnig oppervlak te leggen. De steensoort is namelijk marmer, welke gevoelig is voor vochtige omstandigheden. Rosa Milano split in een notendop:

  • Bijzondere zachtroze - witte kleur
  • Mooie glans
  • Goede drukvastheid 

Liever een ronde korrel? We hebben in ons assortiment ook het Rosa Milano grind.

Rosa Milano split aanlegtips

Bijzonder aan te raden in combinatie met grijze tinten (tegels, grind/split, breuksteen etc.) voor het creëren van een hedendaagse moderne tuin. Of juist met wat meer natuurlijke elementen zoals houten meubels, schuttingen en veel groen voor een natuurlijke tuin met een moderne touch. Natuurlijk ook te gebruiken in andere tuinsoorten. Vanwege de lichte kleur van het grind wordt het gebruik van worteldoek aangeraden. Onkruid valt door deze lichte kleur namelijk relatief snel op.

Rosa milano split bestellen

Het Rosa milano split is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Zo kunt u precies de benodigde hoeveelheid bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze optie losgestort

Veel bestelde verpakkingen Rosa Milano split

Bigbag Rosa Milano split, Losgestort Rosa Milano split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 5 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering