Losgestort grind & split

Hier zijn alle soorten grind, split, keien en breukstenen te vinden welke losgestort geleverd kunnen worden. Losgestorte leveringen zijn ideaal wanneer er grotere hoeveelheden nodig zijn. Denk hierbij aan leveringen vanaf 8/10 ton. Losgestorte leveringen bezorgen we gratis. Er worden daarvoor dus geen bezorgkosten in rekening gebracht. De stenen worden op de door u gewenste plek, wanneer mogelijk, gestort. Naast losgestort leveren wij natuulijk ook grind en split in bigbags. Of bekijk al onze verpakkingen grind & split en breukstenen & keien.

Filteren

Levering van losgestort siergrind & split

Heeft u een grote hoeveelheid grind/split nodig? Kies dan voor losgestort. Losgestort grind wordt geleverd vanuit kiptrailers of walking-floors. Door te kippen achterover uit de auto wordt het grind op een hoop gelost. In overleg kan er een gewenste leverdag bepaald worden. Normaliter is de levertijd binnen 1 a 2 werkdagen. In overleg kunnen we ook op moeilijker bereikbare plaatsen met een passend vervoersmiddel leveren. Losgestort wordt geleverd vanaf 8 of 10 ton, per ton kan er 14m2 bedekt worden met een laagdikte van 5cm.

Welke afmetingen losgestort siergrind & split zijn er?

Ons losgestort grind/split komt in verschillende maten. Het standaardformaat van grind en welke het vaakst wordt gebruikt is 8-16mm. Ons losgestort grind komt in de volgende maten: 5-8mm, 8-11mm, 8-16mm, 16-32mm, en 20-40mm.

Per vierkante meter heeft u, gebaseerd op een laagdikte van 5 centimeter, ongeveer 0,05m3 grind of split nodig. Voor grovere formaten dan 32mm raden we aan een dikkere laag aan te leggen.

Welk formaat grind heb ik nodig?

De maat grind die u nodig heeft hangt af van het doel van het grind. Wilt u het grind gebruiken voor uw dak? Dan heeft u een ander formaat grind nodig dan voor uw oprit. Hieronder vindt u een overzicht van welk formaat grind het best bij uw doeleinde past.

Opritten/parkeerplaatsen: maak gebruik van grind tussen de 8-32mm,steentjes die kleiner dan 8mm zijn blijven makkelijk in het profiel van uw banden steken.

Tuinpad: grind met een formaat tussen de 5-32mm. 32mm wordt aangeraden aangezien dit het lekkerste loopt.

Siergrind tuin: hiervoor zijn alle formaten tuingrind geschikt.