• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist
%Actie

Ice blue split losgestort ACTIE!

€ 0,00

Prijzen zijn incl. BTW
Gratis levering!

* Verplichte velden

Alle prijzen zijn incl. BTW.


Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank, iDEAL, Creditcard, Paypal of contant aan de chauffeur (meerprijs)
Belangrijk: Formaten zijn zeefmaten. 
Levertermijn & Bezorgkosten: Binnen 1- 3 werkdagen, u kunt direct een gewenste leverdag opgeven (u krijgt van ons bevestiging of dit haalbaar is)

Video

Details

Losgestort Ice Blue split: over het split

Ice Blue split: een marmersoort met een blauw-grijze gloed. Het is één van de populairste soorten. Dit vanwege de unieke kleur en het feit dat de steensoort geschikt is voor hoge belasting. Daarnaast is het scherp geprijsd.

Voor een voordelige prijs heeft u dus een siersplit met luxe, ijsblauwe uitstraling, geschikt voor meerdere doeleinden. Puur als siersplit kunt u losgestort Ice Blue split prima kopen voor alle soorten tuinen, natuurlijk tot modern.

Hoeveel losgestort Ice Blue split heb ik nodig?

Rechts staat onze rekenhulp (desktop/mobiele apparaten met groter scherm). Hiermee bepaalt u hoeveel losgestort Ice Blue split u nodig heeft. Kleinere hoeveelheid nodig? Bekijk dan alle verpakkingen Ice Blue split.

Losgestort Ice Blue split: eigenschappen van het split

De kleur van het split is uniek waardoor het een zeer populaire soort is. Geschikte toepassingen: opritten/parkeerplaatsen, looppaden en als siergrind. Tip: Combineer het met natuursteen of donkere bestrating voor een prachtige kleurencombinatie.

Over losgestort
Grote hoeveelheden leveren we losgestort. In overleg met u bepalen we een leverdag (doorgaans 1-3 werkdagen). Levering van losgestorte producten geschiedt met een kiptrailer of walking floor. Voor levering van losgestorte producten op een moeilijk bereikbare plek kan de prijs afwijken. Dit zal altijd in overleg met u gaan.

Productgegevens
Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
KleurBlauwgrijs
Aanvullende informatieHoudt voor formaten boven de 30mm een hogere laagdikte aan.
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team