• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist
%Actie

Crystal White split losgestort ACTIE!

€ 0,00

Prijzen zijn incl. BTW
Gratis levering!

* Verplichte velden

Alle prijzen zijn incl. BTW.


Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank, iDEAL, Creditcard, Paypal of contant aan de chauffeur (meerprijs)
Belangrijk: Formaten zijn zeefmaten. 
Levertermijn & Bezorgkosten: Binnen 1- 3 werkdagen, u kunt direct een gewenste leverdag opgeven (u krijgt van ons bevestiging of dit haalbaar is)

Video

Details

Losgestort Crystal White split: over het split

Crystal White split is een bijzondere splitsoort: een sierlijk wit marmersplit met kristallen voor een strakke en modere uitstraling. Het voordeel van deze splitsoort ten opzichte van andere witte marmersoorten is dat het split minder gevoelig is voor groene aanslag.

Het split is afkomstig uit Zuid-Europa en wordt ook wel Extra White split genoemd. Ons losgestort Crystal White split kunt u voor meerdere toepassingen aanschaffen. Vanwege de hoge drukvastheid is Crystal White split onder andere geschikt voor opritten en parkeerplaatsen.

Hoeveel losgestort Crystal White split heb ik nodig?

Rechts staat onze rekenhulp (desktop/mobiele apparaten met groter scherm). Hiermee bepaalt u hoeveel losgestort Crystal White split u nodig heeft. Kleinere hoeveelheid nodig? Bekijk dan alle verpakkingen Crystal White split.

Losgestort Crystal White split: eigenschappen

Crystal White split is een zeer luxueuze en sierlijke splitsoort, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor meerdere toepassingen zoals opritten, parkeerplaatsen en tuinpaden. En uiteraard is het geschikt als siergrind.

Over losgestort
Grote hoeveelheden leveren we losgestort. In overleg met u bepalen we een leverdag (doorgaans 1-3 werkdagen). Levering van losgestorte producten geschiedt met een kiptrailer of walking floor. Voor levering van losgestorte producten op een moeilijk bereikbare plek kan de prijs afwijken. Dit zal altijd in overleg met u gaan.

Productgegevens
Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 14m2 met 5cm laagdikte per ton
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
KleurWit
Aanvullende informatieHoudt voor maten boven de 30mm een hogere laagdikte aan.
Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team