Crystal White split

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Crystal White breuksteen
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Crystal White split?

Met Crystal White split heeft u echt iets bijzonders. Dit prachtige witte marmersplit uit Zuid-Europa staat ook bekend als Extra White split en geeft een bijzondere uitstraling aan iedere tuin, met name door de aanwezige kristallen in de steen. Vergeleken met andere witte en/of marmersplitten is het Crystal White split kwalitatief ontzettend goed (wordt minder groen dan andere witte marmersplitten). In onze webshop is deze kiezel ook verkrijgbaar in een ronde variant. Zie hiervoor Crystal white grind. Wanneer u op zoek bent naar grote formaten (gebroken) dan kun u onze Crystal White breuksteen eens bekijken. Het Crystal White split in een notendop:

  • Hoge drukvastheid
  • Sierlijke, luxueuze uitstraling
  • In veel verschillende formaten leverbaar

Toepassingen met Crystal White split

Het Crystal White split is geschikt voor op de oprit (grindplaten zijn dan een optie voor een stabieler oppervlak), maar ook perfect geschikt om bijv. op te lopen (op het tuinpad o.i.d.) door het prettige formaat. Zo kunt u het o.a. gebruiken voor loop- en fietspaden of als split op een siervlak in de tuin. Wij adviseren wel anti-worteldoek te leggen als onkruidpreventie. Onkruid valt namelijk zeer snel op vanwege de zeer witte kleur. Een stukje tuin / tuinpad / terras met Crystal White split kan prachtig worden afgewerkt met kantopsluiting (bijvoorbeeld van cortenstaal of verzinkt staal).

Crystal White split bestellen

Kies uw verpakking en maat Crystal White split. Verkrijgbaar in zowel kleine bags als in bigbags en uiteraard losgestort. Vragen of een prijsaanvraag, neemt u gerust contact op.

Veel bestelde verpakkingen Crystal White split

Bigbag Crystal White split, losgestort Crystal White split.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering