Crystal White breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Crystal White split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Crystal White breuksteen?

De Crystal White breuksteen (ook wel Extra White breuksteen genoemd) is absoluut de meest witte steen in het assortiment. De Crystal White breukstenen zijn afkomstig uit Zuid-Europa. Het is een zeer hoogwaardige marmersoort. De stenen bevatten door de aanwezigheid van marmer een lichte glinster. Marmerstenen zijn wel wat gevoelig voor groene aanslag. Probeert u de Crystal White breuksteen dus zoveel mogelijk op een zonnig oppervlak te leggen.

Crystal White breuksteen aanlegtips

Zoals gezegd, het is een hoogwaardige marmersoort. Het is dus een steen die prachtig in uw steenkorven of siertuin zal staan. Bijzonder aan te raden in combinatie met grijstinten als tegels of grijs grind (bijv. Nero Ebano grind of Basalt split). Zoekt u dezelfde steen maar dan als ronde keien? Bekijkt u dan eens onze Crystal White keien. Bijzonder aan de Crystal White breuksteen zijn de volgende eigenschappen:

    • Zeer mooie witte kleur
    • Mooie glans over de stenen
    • Meerdere handige formaten leverbaar

Tip: combineer de Crystal White breuksteen met dezelfde steensoort in een kleiner formaat; het Crystal White split (gebroken variant) of Crystal White grind (ronde variant).

Crystal White breuksteen: Bestelling en levering

Crystal White breuksteen is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen: van bags voor de kleinere hoeveelheden tot aan losgestorte Crystal White breuksteen voor de grotere hoeveelheden.

Veel bestelde verpakking Crystal White breuksteen

Bigbag Crystal White breuksteen

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering