Yellow sun breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Yellow sun split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Yellow sun breuksteen?

Yellow Sun breuksteen is een zeer decoratieve gele kalksteen welke in de groeve in grove formaten (brokken) gebroken is. De breukstenen hebben een warme en zachte kleur. Hierdoor gaan ze vrij makkelijk op in de omgeving en is het een steensoort die in alle tuinsoorten heel makkelijk gebruikt kan worden. Dit maakt deze breuksteen tot een zeer fraai materiaal voor toepassing in steenkorven (bijv. als erfafscheiding) of als sierstenen in de tuin. Yellow Sun is ook verkrijgbaar in kleinere formaten. Zie hiervoor het Yellow Sun split.

Yellow Sun split aanlegtips

Doordat de Yellow Sun breukstenen een hele rustige, neutrale en vrij egale kleur hebben, zijn ze makkelijk te combineren met andere steensoorten én tuinelementen. De stenen passen zowel bij bijvoorbeeld moderne grijze/donkere tuinmeubels en tegels, als bij kasseien of warme terracotta tuintegels. Vanwege de warme gele tint zeer geschikt voor het aanleggen van een Mediterrane tuin. Geschikt als bodembedekker én als vulling van steenkorven en -schuttingen. Onze Yellow Sun breuksteen in het kort:

  • Mooie gele kleur
  • Diverse formaten te kiezen voor verschillende toepassingen
  • Voordelig

Yellow sun breuksteen: Bestelling en levering

Grind-split.nl levert Yellow sun breuksteen in fijne en grove brokken. We leveren de stenen in bags. Ook kunt u in onze webshop losgestorte Yellow Sun breuksteen kopen, speciaal voor de grotere hoeveelheden.

Veel bestelde verpakkingen Yellow Sun breuksteen

Bigbag Yellow Sun breuksteen

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering