Maaskeien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Maasgrind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat zijn Maaskeien?

Maaskeien zijn zeer ronde keien, afkomstig uit de Zuid-Duitse Bovenrijn en Donau. De keien zijn door de natuur rond geslepen en hebben een mooie, bonte kleurenmix van voornamelijk grijze, witte en bruine tinten. Een hele natuurlijke keien soort dus.

Maaskeien aanlegtips

Maaskeien zijn zeer geschikt als decoratieve bodembedekker in de siertuin of als vulling van steenkorven. Het zijn rivierkeien en dus passen ze erg goed in bijvoorbeeld een waterrijke tuin. Denkt u bijvoorbeeld aan de decoratie van een vijver. Ook een zeer geschikte kei voor het creëren van een natuurlijke of landelijke sfeer, of het nu gaat om een volledige natuurlijke/landelijke tuin of om het toevoegen van een natuurlijk element in bijvoorbeeld een moderne tuin. Bent u op zoek naar een kleiner formaat? Bekijkt u dan het Maasgrind. Dat formaat is ook geschikt voor bijvoorbeeld opritten en looppaden. Eigenschappen van Maaskeien:

  • Mooie gemêleerde kleur
  • Sierlijke ronde keien
  • Decoratie in korven of als sierkeien

Maaskeien: bestelling en levering

Maaskeien verkopen we in bags. Ook kunt u bij ons losgestorte Maaskeien bestellen. 

Veel bestelde verpakking Maaskeien

Bigbag Maaskeien

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking

Video's over de levering