Limburgs witte keien (rond)

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Wit Grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Als u op zoek bent naar decoratieve keien voor in uw tuin of als vulling van steenkorven dan zijn de Limburgs witte keien absoluut een aanrader. De kleur is een natuurlijke mengeling van de kleuren wit, lichtgrijs, beige en donkergrijs. Hierdoor ontstaat een mooie melange aan lichte kleuren. De Limburgs witte keien zijn de grove brokken van hetzelfde materiaal als het Limburgs wit grind, natuurlijk gerond in rivieren en bergbeekjes. De eigenschappen van Limburgs witte keien op een rijtje:

  • Mooie lichte kleurenmelange
  • Natuurlijke uitstraling
  • Praktisch formaat voor diverse toepassingen

Limburgs witte keien aanlegtips

Vanwege de lichte kleur zijn deze decoratieve witte keien / brokken bijzonder mooi te combineren met witte of creme elementen in de tuin of rond een terras. Aan de andere kant geeft de combinatie met klassieke bestrating en groentinten juist een natuurlijke look. De Limburgs witte keien kunnen ook prima gebruikt worden in steenkorven, let u dan wel op dat u een fijnere maas neemt i.v.m. de vrij fijne zeefmaat van deze keien.

De limburgs witte keien kunnen losgestort vanaf 8 ton geleverd worden. Kijk bij ons breuksteen & keien assortiment voor andere soorten die ook in kleinere bags leverbaar zijn.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)Losgestort grind/split: gratis thuisbezorging!
LevermethodeKiptrailer of walking-floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering