• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Beach Pebbles zwart Large

Beach pebbles 30 - 80mm
Beach pebbles 30 - 80mm
1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Beach Pebbles zwart
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering, snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal snel met iDEAL, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Beach Pebbles zwart Large

Wat zijn Beach Pebbles large?

Wie donkere sierkeien voor in of rond de tuin zoekt, kunnen we zeker deze Beach Pebbles zwart Large aanbevelen. Met hun donkere kleur en uitermate ronde vorm springen ze direct in het oog. Deze grote ronde pebbles stralen luxe en stijl uit en zijn zeer decoratief. Hier en daar komt een enkel beige keitje voor, wat het natuurlijke effect versterkt.

Beach Pebbles large aanlegtips

Qua toepassingen kunt u denken aan gebruik in schanskorven of steenschuttingen, als losse sierkei in tuin / border of rond de vijver. Of wat dacht u van een cobblestone paadje? Door hun licht afgeplatte vorm zijn de Beach Pebbles Large zeer geschikt voor toepassing als cobblestones. Vanwege de vorm en kleur erg geschikt wanneer u tuin in Japanse stijl wilt aanleggen. Vanwege de ronde en platte vorm brengt u veel rust aan in uw tuin, zeker in combinatie met bijvoorbeeld bamboe en veel groen. Natuurlijk ook prima te gebruiken in andere tuinsoorten zoals bijvoorbeeld een moderne/strakke tuin. Stijltip: gebruik een zwarte tuinafboording om het helemaal af te maken. Denkt u bijvoorbeeld aan stalen kantopsluiting in zwarte uitvoering. Wilt u de stenen op een pad gebruiken, let er dan op dat de grote Beach pebbles te grof zijn om goed op te kunnen lopen. Voor toepassing op tuinpaden, kijk bij de kleinere formaten Beach Pebbles. De eigenschappen van Beach Pebbles zwart Large op een rijtje:

  • Mooie antracietgrijze kleur (in natte toestand vrijwel zwart), met beige accenten
  • Uitermate ronde vorm
  • Ideaal formaat voor zowel korf, cobblestone pad als losse sierkei rond de tuin

Let op: De stenen zijn voornamelijk 30 a 50mm groot, met enkele grotere brokken van 70 a 80mm (zeefmaat, één zijde kan zodoende nog langer zijn). Wilt u de stenen toepassen in korven, let u dan op dat u een vrij fijne maaswijdte neemt om ook de kleinste stenen op te vangen.

Meest bestelde verpakking Beach Pebbles large

Bigbag Beach Pebbles large.

15% combikorting

Specificaties Beach Pebbles zwart Large

Soortelijk gewicht± 1800KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.

Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€30) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€60 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€40) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€60). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team