Wit Grind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Limburgs witte keien (rond)
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Wit grind / Limburgs wit?

Wit grind wordt op de Nederlandse markt ook wel verkocht onder de naam Limburgs wit of Wit berggrind. Dit komt doordat Wit grind afkomstig is uit Limburg en vanaf daar gedistribueerd wordt naar onze depots. Wit grind is - in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden - niet geheel wit: het bevat naast witte tinten ook beige, grijze en zwarte tinten. Zoekt u echt sneeuwwit grind, kijkt u dan eens bij Crystal White grind. Voordelen van Wit grind:

  • Mooie wit-grijze kleuren
  • Geschikt voor allerlei toepassingen
  • Goede drukvastheid

Wit grind toepassen

Wit grind laat zich heel mooi combineren met natuursteen en andere bestrating, maar wordt ook erg vaak toegepast op ouderwetse boerenerven. Het is een licht bonte mix. Wanneer u een bonte mix zoekt met een gelige gloed kijkt u dan eens naar het Boerengrind. Zeer geschikt voor de aanleg van een landelijk/natuurlijk ogend geheel. Wit grind is voldoende hard om zwaar belast te worden, dus toepassing op de oprit of het erf is geen probleem. Wanneer u er grindplaten onder legt zorgt u voor een spoorvrij en onderhoudsarm geheel. Wit grind in het formaat 8/16mm is in dat geval best. Deze grootte past namelijk het best in de grindplaten. Werk het oppervlak met Witte grind prachtig af met kantopsluiting.

Wit grind: Bestelling en levering

Wit grind wordt door ons verpakt in diverse bags. Voor grotere hoeveelheden Wit grind bent u losgestort voordeliger uit. Dit leveren wij uiteraard ook.

Veel bestelde verpakkingen Wit grind / Limburgs Wit

Bigbag Wit grind / Limburgs Wit, Losgestort Wit grind / Limburgs Wit.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen

Video's over de levering