Boerengrind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Maaskeien
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Boerengrind?

Boerengrind is een grindsoort met bonte kleuren waaronder geel, beige, wit en grijs. Het grind wordt al sinds lange tijd gewonnen in Zuid-Nederland en België en is dan ook erg bekend. Dit komt mede door de zeer gunstige prijs van Boerengrind. Dit maakt het grind ook zeer geschikt als betongrind (wanneer u zelf beton wilt maken). Daarnaast ook prima te gebruiken als drainagegrind en als bodembedekker in de tuin of op de oprit. Boerengrind staat ook prachtig op het boerenerf of in de tuin. Boerengrind samengevat:

  • Mooie bonte kleuren
  • Voordelig
  • Veelzijdig; geschikt als decoratief grind, voor drainage, beton etc.

Wilt u een grindsoort die wat minder bont is, dan adviseren wij Witte Grind.

Boerengrind aanleggen

Boerengrind is natuurlijk voor alle tuinstijlen te gebruiken, maar het is vooral een zeer geschikte grindsoort wanneer u een natuurlijk/landelijk stukje tuin wilt creëren. Ook voor bijvoorbeeld een klassieke Engelse tuin is deze grindsoort zeer geschikt: combineer het boerengrind hiervoor bijvoorbeeld met kasseien, kleurrijke bloemen/planten en muurstenen. U kunt het combineren met grindmatten, bijvoorbeeld de EasyGravel zwart en kantopsluiting. Zo kunt u uw tuin geheel naar eigen wens inrichten!

Boerengrind bestellen:

Boerengrind wordt door ons verpakt in verschillende maten zakken, zodat u de benodigde hoeveelheid makkelijk kunt afpassen. Voor grotere hoeveelheden is Boerengrind ook losgestort te bestellen.

Veel bestelde verpakkingen boerengrind

Bigbag Boerengrind, losgestort Boerengrind

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 6 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering