• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Morane grind

Morane grind 8 - 16mm
Morane grind 8 - 16mm
1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Maaskeien / Morane keien (rond)
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering, snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal snel met iDEAL, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Morane grind

Wat is Moräne grind?

Moräne grind is de benaming voor een ronde grindsoort, voornamelijk afkomstig uit de Zuid-Duitse Bovenrijn en Donau. Moräne grind is een mooie, bonte kleurenmengeling van voornamelijk grijze, witte en bruine tinten. Moräne grind wordt via de Rijn met schepen aangevoerd naar Nederland en België. Vanaf diverse depots in Nederland en België distribueren we Moräne grind losgestort en in bags. Zie voor het grotere formaat van deze steentjes de Moräne keien.

Voordelen van Moräne grind:

  • Sierlijke ronde kiezel
  • Geschikt als dakgrind
  • Voordelig

Toepassingen met Moräne grind

Moräne grind wordt sinds jaar en dag veel gebruikt als siergrind op de oprit of het boerenerf. Zeker met grindplaten onder het grind creëert u een prachtige, authentieke en zeer onderhoudsarm(e) erf of oprit. Daarnaast is Moräne grind ook geschikt als grind op looppaden en in de tuin. Door de ronde vorm is Moräne grind prettig beloopbaar en is het ook prima te gebruiken als dakgrind op platte daken of voor een dakterras. Moräne grind is afkomstig uit rivieren. Het is dus een grindsoort welke goed past in een omgeving met veel water. Een geschikte soort dus voor in en rond de vijver. Uiteraard ook te gebruiken in een tuin waarin geen vijver aanwezig is. De bonte kleurenmix heeft een landelijk/natuurlijk tintje aan de tuin. Past in vrijwel alle tuinsoorten.

Zoekt u een minder bont grind, kijkt u dan eens bij Wit grind

Moräne grind: bestelling en levering

Voor de kleinere hoeveelheden verpakken we de bonte grind in diverse bags van klein tot groot. Vanaf 10 ton leveren wij ook losgestort Moräne grind in diverse maten.

Veel bestelde verpakkingen Moräne grind

Bigbag Moräne grind, Losgestort Moräne grind.

10% combikorting

Specificaties Morane grind

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€30) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€60 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€40) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€60). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team