Moraine keien

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Morane grind
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Moräne keien zijn ronde rivierkeien die gewonnen worden uit de Zuid Duitse Bovenrijn en Donau. De Moräne keien zijn rond geslepen door het stromende water. Het is een mooie bonte mix van aardetinten. Moräne keien zijn daarom ook een veelgebruikte steensoort in waterrijke omgevingen (ter decoratie van bijvoorbeeld vijvers). Eigenschappen van Moräne keien:

  • Bonte kleurenmix
  • Sierlijke, natuurlijke uitstraling
  • Te gebruiken als sierkei of in korven

Moräne keien aanlegtips

Gebruik Moräne keien als sierkei in de tuin, of als vulling in korven als tuinafscheiding. De Moräne keien zijn ook verkrijgbaar in grind vorm. De keien zorgen voor een landelijke tint in uw tuin. Een veelgebruikte soort ook in de klassieke Engelse tuin. Tip: combineer met authentieke bestrating zoals bijvoorbeeld kasseien. Vanwege de landelijke uitstraling worden de keien ook vaak gebruikt op boerenerven, al dan niet in combinatie met de kleinere kiezelsteentjes van het Moräne grind.

Maaskeien kopen

In onze webshop heeft u de keuze uit o.a. de 1m3 bigbag(s) Moräne keien en losgestorte Moräne keien (voor de grotere hoeveelheden).

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 1 verpakking
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering