Carrara breuksteen

1. Kies het formaat:
Voor fijnere formaten van deze soort, zie Carrara split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Op zoek naar mooie stenen om de tuin een frisse look te geven? Carrara breuksteen is een mooie sierlijke steen met een zeer witte kleur. De grove gebroken vorm geeft een stoer uiterlijk en de witte kleur creëert een luxueus effect. Perfect om te gebruiken als sierstenen in de tuin rondom planten en bomen. Maar ook in schanskorven zijn Carrara breukstenen mooi toe te passen. Met deze witte stenen van marmer wordt gegarandeerd een luxe en stijlvolle stijl gecreëerd. Ook als je een exotisch tintje wil geven aan de tuin zijn de breukstenen ideaal, ze zijn afkomstig uit het zuiden van Europa. De voordelen van Carrara breuksteen:

  • Marmer met zeer witte kleur
  • Stijlvol en luxueus
  • Vele toepassingsmogelijkheden

Om de mooie witte kleur van Carrara breukstenen te behouden wordt aangeraden om de stenen op zonnige oppervlakken te leggen. Leg ze niet op donkere natte plekken in de tuin, dan kan er groene aanslag ontstaan. En als je ze op een sieroppervlak gaat leggen vergeet dan niet worteldoek eronder te leggen. Voor een mediterraanse look in de tuin kun je met deze Carrara stenen alle kanten uit, ze passen namelijk heel goed bij een zuidelijke sfeer. Denk bijvoorbeeld eens aan een sierrand van grove witte stenen langs een border of kantopsluiting. Maar ook in een moderne of chique tuinstijl komen deze stenen heel mooi tot uiting. Grote witte carrara stenen hebben we ook in ronde vorm: Carrara keien

Carrara breuksteen kopen

Carrara breukstenen bestel je eenvoudig online. Binnen enkele dagen bij je thuis geleverd. Voor elke hoeveelheid die je nodig hebt is er een mogelijkheid, want Carrara breuksteen is in vele maten verpakkingen verkrijgbaar. Voor een kleine hoeveelheid kun je bijvoorbeeld voor een Minibag van 250kg gaan, heb je een grote hoeveelheid nodig dan leveren we de stenen ook in Bigbags en Losgestort.

Vaak bestelde verpakkingen Carrara breuksteen

Bigbag Carrara breuksteen, losgestort Carrara breuksteen

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Indien u korven gaat vullen:  Bestel altijd zo'n 20% meer dan u theoretisch berekent om de korven mooi te kunnen afvullen!
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering