Carrara grind

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Carrara keien (rond)
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Carrara grind

Carrara grind is een wit marmergrind afkomstig uit de befaamde marmergroeves in Carrara, Italië. Het grind is sneeuw-wit van kleur. Carrara grind is op kunstmatige wijze afgerond tot ronde kiezels. Enkele voordelen van Carrara grind:

  • Prachtige sneeuwwitte kleur
  • Zeer stijlvolle, luxe uitstraling
  • Prettige ronde korrel

Uiteraard hebben wij ook de gebroken korrel, Carrara split, in ons assortiment. Voor een voordeligere soort wit met dezelfde kwaliteiten, ga naar Crystal white grind. Ook hebben we een grote variant van het Carrara grind in ons assortiment; Carrara keien.

Carrara grind: toepassingen

Carrara grind staat prachtig in moderne tuinen, bijvoorbeeld in combinatie met zwart en grijs. Carrara grind is geschikt voor toepassing als siergrind in siertuinen maar ook als grind voor op de oprit of op het erf. Gebruik bij toepassingen als siergrind anti-worteldoek tegen onkruid. Bij gebruik op de oprit e.d. kunt u grindplaten onder het grind leggen voor extra stabiliteit. Let op dat u Carrara op zonrijke oppervlakten toepast. Carrara is namelijk marmer en dit kleurt relatief snel groen in de schaduw.

Carrara grind bestellen

Carrara grind is in diverse verpakkingen verkrijgbaar: van een kleine minibag tot losgestort (voor grotere hoeveelheden). Kies dus direct uw gewenste hoeveelheid en formaat Carrara grind. Uw bestelling kan al binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd worden! Vragen? Mail of bel ons gerust.

Veel bestelde verpakkingen Carrara grind

Bigbag Carrara grind, losgestort Carrara grind

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering