Rosa Milano grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Rosa Milano grind?

Rosa Milano grind is een stijlvolle, sfeervolle en zeer prettig beloopbare grindsoort. De combinatie van de unieke wit-zachtroze kleuren met hier en daar een lichtgrijs kiezeltje én de mooie egaalronde vorm maakt het Rosa Milano grind tot een siergrind met luxe uitstraling. Qua toepassing is vrijwel alles mogelijk, van sierpad tot oprit. Maar in het bijzonder raden we het gebruik aan in modern ingerichte tuinen: denk aan de combinatie met witte elementen, strakke houten tuinmeubels of egaalgrijze tegels! Ook leverbaar is de gebroken variant, het Rosa Milano split. Het Rosa Milano grind samengevat:

  • Prachtige zachte kleurenmix van wit en zachtroze
  • Prettig beloopbaar (rond)
  • Luxe, stijlvolle uitstraling

Rosa Milano grind aanleggen

Rosa Milano grind is een grindsoort met luxe uitstraling. Mooi wanneer volledige stukken tuin of tuinpaden/terrassen worden bedekt met Rosa Milano grind. Maar wat ook mooi is zijn kleine siervlakken, denk bijvoorbeeld aan vierkante of ronde kleine vlakken, welke gevuld zijn met Rosa Milano grind en omrand zijn met moderne tuinafboording (bijvoorbeeld Multi Edge Flex). Dit in combinatie met bijvoorbeeld groene siergrassen zorgt voor een zeer sierlijk geheel. We raden wel aan om Rosa Milano grind op een redelijk zonnig oppervlak te leggen vanwege de gevoeligheid voor groene aanslag (wanneer het op een vochtig en donker oppervlak ligt).

Rosa Milano grind bestellen

Rosa Milano grind is altijd uit voorraad leverbaar, in allerlei verschillende verpakkingen. Eerst een gratis proefmonster ontvangen? Neem contact op.

Veel bestelde verpakkingen Rosa Milano grind

Bigbag Rosa Milano grind, losgestort Rosa Milano grind.

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 3 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen
  3. Keuze uit 1 formaat en 7 verpakkingen

Video's over de levering